Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2237.619
    %-0.30
  • Dolar
    32.3325
    %0.07
  • Euro
    35.1174
    %-0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Abbas Güçlü’den Alanya HEP’e ziyaret
18 Şubat 2019 Pazartesi 07:13

Abbas Güçlü’den Alanya HEP’e ziyaret

Ünlü Eğitim Yazarı Abbas Güçlü, Alanya HEP Üniversitesi’ne ziyarette bulundu.

 Rektör Prof. Dr. Mehmet Durdu Öner,  Alanya Hep Üniversitesi Genel Sekreteri Yard. Doç. Dr. Murat Ertan Doğan’dan üniversite hakkında bilgiler alan, Güçlü, üniversite hakkında görüş ve önerilerini aktardı.  

ÜNİVERSİTELERİN GELİŞİMİNE DİKKAT ÇEKTİ

Görüşmeye Alanya Kent Konseyi Başkanı Nurhan Özcan ile birlikte gelen Milliyet Gazetesi Eğitim Yazarı Abbas Güçlü,  yaptığı ziyarette Alanya’nın önemine dikkat çekti. “2019 yılını eğitim yılı olarak ele alıyoruz. İnsanoğlu doğumundan itibaren eğitim alır ve eğitim süreci yaşam boyu devam eder. Çocuğun ilk eğitimi ailesi tarafından verilirken yaşamının ilerleyen sürecinde eğitim kurumlarla devam eder. İyi bir eğitim için kaliteli kurumlar gerekir. Önemli olan şey öğrenciye doğru eğitimi verebilmektir. Gençlerin geleceği için önlerine çıkan en büyük sorun da kötü eğitimdir. Bizler üniversitelerde eğitimin gelişmesi ve nitelik kazanması için her türlü çabayı göstermeliyiz”  ifadelerini kullanan Güçlü, bu kapsamda her türlü katkıyı vermeye hazır olduklarının altını çizdi.  

ÜNİVERSİTE HAKKINDA BİLGİ VERİLDİ

Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Durdu Öner,  Alanya HEP Üniversitesi’nin çalışmaları hakkında Eğitim Yazarı Abbas Güçlü’ye bilgiler aktardı. Alanya HEP Üniversitesi’nin mimarlık, gastronomi ve mutfak sanatları bölümlerinde lisans ve yüksek lisans eğitimleri verdiğini aktaran Öner,  “Üniversitemiz turizm işletme, İletişim tasarımı ve yönetimi bölümlerinde lisans eğitimi devam etmektedir. Üniversitemizi kazanan öğrenciler, üniversitemizin eğitim dilinin İngilizce olması nedeniyle 1 yıl hazırlık okulunda İngilizce öğrenmektedirler. Üniversitemiz, sayıları hızla artan yabancı uyruklu öğrencilerle, bir Avrupa Üniversitesi, Uluslararası Üniversite olma yolunda hızla ilerlemektedir. Üniversitemizde Erasmus değişim programı uygulanmakta ve öğrencilerimiz büyük ölçüde bu eğitimlerden yararlanarak, eğitimlerinin bir bölümünü Avrupa ülkelerinde görmektedirler. Üniversitemizin amacı, Alanya’nın eğitim ve sosyal hayatına katkılar sağlamaktır, çalışmalarımız bu yönde devam etmektedir” diye konuştu.

REKTÖRDEN GÜÇLÜ’YE TEŞEKKÜR

Eğitim Yazarı Abbas Güçlü’nün Üniversite’ye yaptığı ziyaretten mutluluk duyduklarını belirten Alanya HEP Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Mehmet Durdu Öner, “Abbas Güçlü, eğitim sektörünün gelişimine katkılar sunan, Türkiye’de nitelikli üniversitelerin yaygınlaşmasını arzu eden önemli bir eğitim yazarımızdır.  Güçlü’nün üniversitemize ziyarette bulunması, üniversitemizin gelişimine ışık tutan önerileri bizleri mutlu etti. Abbas Güçlü’ye yaptığı nezaket ziyareti ve üniversitemizin gelişimine ışık tutan önerileri için teşekkür ederiz” sözleriyle görüşlerini tamamladı. 

 

İCRADAN SATILIK DAİRESİ

 

icradan-satilik.jpg

 

 

Bu haber toplam 45953 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim