Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2241.165
    %-0.14
  • Dolar
    32.3322
    %0.06
  • Euro
    35.1608
    %-0.13

Mustafa Yetgin

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Mustafa Yetgin

Açık havada spor etkinliği

01 Aralık 2020 Salı 12:44

     Yaşamakta olduğumuz pandemi dönemi kuşkusuz ki hayatımızı olumsuz yönde etkiledi ve etkilemeye de devam etmekte.

            Sağlık konusu bu manada çok daha önemli hale gelirken, pandemi ile mücadele ederken, bir taraftan da evde kalan vatandaşlar için spor aktiviteleri eksikliği sorun olmaya devam ediyor.

            Bilhassa ev kadınlarımızın pandemide kilo aldıkları yönünde şikayetleri de devamlı olarak artmakta.

            Hareketsiz yaşamın spor etkinlikleri ile aşılabileceği muhakkak.

         Bu manada ilçe belediyelerimizin spor etkinlikleri son derece faydalı.

Mesela Kepez Belediyesi’nin ilçede 3 noktada düzenlediği step, aerobik ve pilates egzersizleri ile Kepez’in hanımları güne sporla başlıyor. Sosyal mesafe kuralına uygun olarak düzenlenen spor etkinlikleriyle hanımlar hem fazla kilolarından kurtuluyor, hem de güne sağlıklı ve zinde başlıyorlar.

Pandemi sürecinde evlerinde hareketsiz kalan kadınlar için harekete geçen Kepez Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında spor etkinliği düzenliyor.  Turgut Özal Spor Salonu, DokumaPark ve Adnan Menderes Yüzme Havuzu olmak üzere ilçedeki 3 nokta da düzenlenen step, aerobik ve pilates egzersizleri ile Kepez’in hanımları güne zinde başlıyor. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olan Kepez Belediyesi, pandemi nedeniyle evde kalmak zorunda olduğumuz bu süreçte, hareketsiz yaşamada ‘Hayır ‘ diyor. Evlerinde hareketsiz kalan hanımlar için farklı yer ve saatlerde spor etkinliği düzenleyen Kepez Belediyesi, bu hizmetini de sosyal mesafe kuralına uygun olarak gerçekleştiriyor. 

Spor etkinliklerinin düzenlendiği DokumaPark’ta ise sabah sporları açık havada bir başka güzel oluyor. Güne sağlıklı ve zinde başlayan Kepezli hanımlar, DokumaPark’ın eşsiz doğal güzelliği arasında spor yapıyor. Kepez Belediyesi, fazla kilolarından kurtulmak, kilosunu korumak, en önemlisi de sporla sağlıklı yaşamın kapılarını aralamak isteyen tüm hanımları spor etkinliklerine bekliyor. Kepez Belediyesi, hanımlara ücretsiz diyetisyen desteği de veriyor.

            Bu tarz etkinliklerin artarak devam etmesi dileğimle.

            Sağlıcakla kalın.

 

 

Bu yazı toplam 1432 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim