Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2279.892
    %0.18
  • Dolar
    32.3262
    %0.23
  • Euro
    35.0245
    %-0.23
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Adana’da ’Hedefim Sensin’ Filminin İlk Gösterimini Ata Demirer Ve Demet Akbağ Hayranlarıyla İzledi
29 Kasım 2018 Perşembe 20:28

Adana’da ’Hedefim Sensin’ Filminin İlk Gösterimini Ata Demirer Ve Demet Akbağ Hayranlarıyla İzledi

Ata Demirer ve Demet Akbağ'ı tekrar bir araya getiren "Hedefim Sensin" filminin özel gösterimi Adana'da Ata Demirer, Demet Akbağ ve Erkan Can'ın katılımıyla...

Ata Demirer ve Demet Akbağ'ı tekrar bir araya getiren "Hedefim Sensin" filminin özel gösterimi Adana'da Ata Demirer, Demet Akbağ ve Erkan Can'ın katılımıyla gerçekleşti.

Senaryosunu Ata Demirer'in yazdığı, Kıvanç Baruönü'nün yönettiği, başrollerini ise Ata Demirer, Demet Akbağ, İlker Aksum ve Gonca Vuslateri'nin paylaştığı Hedefim Sensin filminin galası Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi'nde gerçekleştirildi. Demirer, Akbağ ve Can, özel gösterimi hayranlarıyla birlikte izledi.

Çekimleri İstanbul'da başlayıp, Gökçeada'da devam eden Hedefim Sensin filminin özel gösteriminden önce konuşan Ata Demirer, Adana'ya gelmeyeli 12 yıl olduğunu ve bu konuda gönül borçlarını ödemek için Adana'da gala yaptıklarını dile getirerek, "Başrol oyuncularımızdan Zekeriya Taştan, Güneydoğu mutfağı üzerine meraklı ve kendince uzman birisi. Biz de doğal olarak filmin gösterimlerine güneyden başlamak istedik. Birçok film yaptık bu süre zarfında ve o filmlerin hiçbirinin galasında gelememiştik. Sıfır bir plaka uğurlu gelecek inşallah" dedi.

Filmin başrol oyuncularından Demet Akbağ ise ilk gösterimin bu kez Adana'ya saklandığını belirterek, "Madem Zekeriya Taştan'ın filmi, Adana'dan başlayalım, dedik. Burada olmaktan çok mutluyuz. Adana'yı da çok severiz. Biz de seyircili ilk gösterimi Adanalılarla birlikte izleyeceğiz" diye konuştu.

Daha sonra sinema salonuna giren ünlü oyuncular, Adanalı hayranlarıyla birlikte fotoğraf çektirdi. Salonda seyircilere hitap eden Akbağ mutlu olduğunu ifade ederek, "Çok uzun bir zaman olmadı aslında. Sadece kebap yemek için Adana'ya gelmiştim. Ama Adana'yı çok seviyorum. Sizlerle filmin açılışını yapacağımız için çok heyecanlıyız. İnşallah beğenirsiniz" dedi.

Daha sonra ünlü oyuncular, Adanalı sinemaseverlerle birlikte Hedefim Sensin filminin özel gösterimini seyretti.

Bu haber toplam 33633 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim