Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2242.741
    %-0.07
  • Dolar
    32.3254
    %0.05
  • Euro
    35.1547
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aesob Alanya Sicil Bürosu Açıldı
13 Aralık 2018 Perşembe 13:23

Aesob Alanya Sicil Bürosu Açıldı

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu yeni hizmet ofisi açılışı gerçekleştirildi.

ANTALYA Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu yeni hizmet ofisi açılışı gerçekleştirildi.

AESOB'un Alanya Esnaf Sicil İrtibat Bürosu açılışına AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Toklu, CHP İlçe Başkanı Sefa Çorbacı, İYİ Parti İlçe Başkanı Yücel Apaydın, Saadet Partisi İlçe Başkanı Hüseyin Sarıca, İlçe Müftüsü İhsan İlhan, İlçe SGK Müdürü Muharrem Kaya, İlçe Mal Müdürü Salih Taşdemir, Vergi Dairesi Müdürü Fırat Altan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, Halk Bankası Alanya Şube Müdürü Murat Şankal, oda ve kooperatif başkanları ile çok sayıda esnaf katıldı.

YAKLAŞIK 15 BİN ESNAF FAYDALANACAK

AESOB Başkanı Adlıhan Dere, Gazipaşa'dan Kaş'a kadar 75 esnaf odamız ile 80 bin esnaf ve sanatkara hizmet verdiklerini söyledi. Bu hizmetlerden en önemlisinin de esnaf ve sanatkarların sicil işlemleri olduğunu kaydeden Başkan Dere, "Alanya'da 10 esnaf odası ve kayıtlı 12 bin 420 esnaf ve sanatkarımız faaliyet göstermektedir. Ayrıca, Gazipaşa'dan da 2 esnaf odası ve kayıtlı bin 953 esnafımız büromuzdan faydalanacak. Esnaflarımıza kesintisiz ve kaliteli bir hizmet sunabilmek de, bizim önceliğimiz" dedi.

SİCİL BÜROLARININ SAYISI ARTACAK

Alanya dışında, Manavgat, Serik, Finike ve Antalya merkezde Demircileriçi Çarşısı'ndaki sicil bürolarında esnaf ve sanatkarların sicil işlemlerini yapabildiklerini ifade eden Adlıhan Dere, şunları söyledi:

"Alanya esnaf sicil büromuzun eski yeri, hizmet kalitemiz ve çalışma ortamı açısından yeterli değildi. Esnafımız için daha ulaşılabilir bir sicil bürosuna ihtiyacımız vardı. Bu amaçla hizmet kalitemize uygun, esnafımızın da rahatlıkla ulaşabileceği Vergi Dairesi ve Halk Bankasına yakın mesafedeki bu mekanı seçtik. Yeni büromuzla esnafımıza en kaliteli hizmeti en iyi şekilde sunacağız. Önümüzdeki günlerde, sicil bürolarımızın sayılarını artıracak, esnaf ve sanatkarlarımıza yakışır daha nice hizmetleri de hep birlikte hayata geçireceğiz."

Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel ise "Alanya dünyanın en güzel ilçelerinden biri. Alanya'mız günden güne değişiyor ve gelişiyor. Bunda Alanya'ya yapılan yatırım ve desteklerin etkisi oldukça büyük. Bu açılış da Alanya'nın gelişimi için güzel ve umut verici bir adımdır" dedi.

Konuşmaların ardından, AESOB Alanya Sicil İrtibat Bürosu'nun açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1064 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim