Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.019
    %0.79
  • Dolar
    32.3529
    %0.08
  • Euro
    34.9558
    %-0.26
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ahbap'tan Kaş'a ana sınıfı
26 Mayıs 2018 Cumartesi 10:58

Ahbap'tan Kaş'a ana sınıfı

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Ahbap Derneği tarafından yaptırılan ana sınıfı, derneğin kurucusu sanatçı Haluk Levent'in de katıldığı törenle açıldı.

ANTALYA'nın Kaş ilçesinde Ahbap Derneği tarafından yaptırılan ana sınıfı, derneğin kurucusu sanatçı Haluk Levent'in de katıldığı törenle açıldı.

Kaş'a bağlı Dirgenler Mahallesi'nde görev yapan ana sınıfı öğretmeni Burcu Çukur, sanatçı Haluk Levent'in kurduğu Ahbap Derneği'ne başvurarak okula bir ana sınıfı yapılması konusunda yardım istedi. Bunun üzerine başlatılan çalışma kapsamında 15 minik öğrenci için Dirgenler İlkokulu bahçesine 54 metrekare büyüklüğünde ana sınıfı yaptırıldı.

Ana sınıfının açılışı sanatçı Haluk Levent'in yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, şube müdürleri Ebru Saygın ve Mehmet Ceylan, Dirgenler Mahallesi Muhtarı Muammer Çetiner, Ahbab Derneği Antalya Şube Başkanı Melis Özkan, ana sınıfı öğretmeni Burcu Çukur, öğrenciler, öğretmenler ve velilerin katılımıyla yapıldı.

Haluk Levent, "İlk kez bir açılışta konuşma yapıyorum. Buraya gelmek için çok uzun bir yolculuk yaptık ama bu minik çocukların gözündeki ışıltıyı gördükten sonra yorgunluğum geçti. Dernek olarak ilk kez bir ana sınıfı açıyoruz. Burcu öğretmenin bizden olan isteğini bizzat kendim yerine getirmek istedim. Burcu öğretmen gibi yüreği pırıl pırıl ülkesi ve öğrencileri için atan öğretmenler oldukça geleceğimiz aydınlıktır. Bir ülkede sorunlar ne kadar büyük olursa olsun bir şekilde çözümü vardır. Bu çözümün ortak bir anahtarı vardır. Bu anahtar eğitimdir. Bir ülkenin geleceğini eğitimle kurabilirsiniz. Buna katkı sağlamak için yollardayız. Çaba harcıyoruz. Çocukları çok seviyorum. Dilerim bu sınıfta mutlu olursunuz. Çocuklarımız için kalıcı bir şeyler bırakmak için koşuyoruz. Milyarda bir kum tanesi olmanın çabası içindeyiz" dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Atılgan, sanatçı Haluk Levent ve Ahbab Derneği Şube Başkanı Melis Özkan'a plaket ve çiçek vererek teşekkür etti.

Açılışın ardından Haluk Levent, minik öğrencilere çeşitli hediyeler verirken, onlarla oyun oynadı ve fotoğraf çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Ahbap'tan Kaş'a ana sınıfı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 841 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim