Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.746
    %0.78
  • Dolar
    32.3593
    %0.09
  • Euro
    34.9694
    %-0.18
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Kumluca'da Başkan Yavuzer
19 Ağustos 2017 Cumartesi 18:23

Ak Parti Kumluca'da Başkan Yavuzer

AK Parti Kumluca İlçe Başkanlığı'nın tek listeyle yapılan 6. olağan kongresinde Arif Yavuzer başkanlığa seçildi.

AK Parti Kumluca İlçe Başkanlığı'nın tek listeyle yapılan 6. olağan kongresinde Arif Yavuzer başkanlığa seçildi.

Ak Parti Antalya Kumluca 6. Olağan İlçe Kongresi, Kumluca Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Kongreye, Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, Antalya milletvekilleri Mustafa Köse, Gökcen Özdoğan Enç, İbrahim Aydın ve Atay Uslu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kumluca Belediye Başkanı Hüsamettin Çetinkaya, çevre ilçe belediye başkanları, Ak Parti ilçe teşkilatları ve partililer katıldı.

Kongre öncesi konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 2019 yılında yapılacak seçimlere dikkati çekerek "Bugünden itibaren 2019'la yatıp 2019'la kalkmamız lazım. Bugünden tezi yok bir çalışıyorsak bin çalışmamız lazım. Mesele seçimleri kazanmak değildir mesele yüzde 51'i almaktır. İşimiz geçmişe göre daha zor, o yüzden daha çok çalışmalıyız" dedi.

Antalya'da kongre sürecine Kumluca'da başladıklarını ifade eden Türel, "Bismillah diyerek bugün yola çıkıyoruz. Her kongre bizim için bir tazelenme bir yenilenmedir. Partimiz yaklaşık 15 senedir Türkiye'yi bir başarıyla her geçen gün daha da ileri giden bir kalkınma hamlesiyle, kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde fevkalade başarılı bir şekilde bu yolculuğa devam ediyorsa bunda kongrelerimizin çok büyük bir rolü vardır" dedi.

MAKAM ODAKLI SİYASET YAPMIYORUZ

"AK Parti'de makam için siyaset yapmak yoktur" diyen Türel, "Bizde bütün görevler yataydır. Yani biri diğerinden ne eksik ne fazla hep eşittir. Dikey olan tek görev Genel Başkanımız Sayın Cumhurbaşkanımızın makamıdır. O yüzden biz makam odaklı siyaset yapmadığımız için dimdik ayaktayız. Benim için bu partide yapmış olduğum en önemli şerefli görevlerden bir tanesi 2010 referandumunda Antalya Konyaaltı ilçesi Uncalı Mahallesi 1201 sayılı sandık görevliliği hizmetidir. O zaman o dönemde ne belediye başkanı ne milletvekiliydim. Bunu idrak edersek fitneye, fesada imkan tanımazsak o zaman bizi kimse Allah'ın izni ile yıkamaz" dedi.

3 YILDA 126 MİLYONLUK YATIRIM

Büyükşehir Belediyesi olarak Kumluca'ya yaptıkları hizmetleri de anlatan Türel, 3 yılda Kumluca'ya 126 milyon TL'lik yatırım yaptıklarını söyledi. Kumluca'ya sadece alt yapı değil önemli üst yapı projeleri de kazandırdıklarını anlatan Başkan Türel, "Sizin için az bile. İnşallah desteklerinizle, dualarınızla Kumluca'ya daha da iyilerini yapacağız" diye konuştu.

Kumluca'nın sorunlarını çözmek için her zaman gayret içinde olduklarını belirten Türel, yapılan yatırımları şöyle aktardı: "Karagöl'ün 100 senedir su problemi vardı şükürler olsun biz bunu bir senede çözmeyi başardık. İçme suyu yatırımlarıyla Kumluca'nın birçok hususunu çok hızlı bir şekilde çözüyoruz. Karaağaç içme suyu projemiz yaklaşık 50 milyon liralık bir proje. Yanlış anlamayın çok değil 2013'te, yani Büyükşehir Yasası ile uzak ilçelerimize hizmet vermeye başlamadan önce Antalya'nın 539 köyüne yapılan toplam yatırım 10 milyon Türk Lirasıydı. Karaağaçla birlikte, İncirlik, Erentepe, Yazır, Adrasan ve 13 köyümüze mahallemize içme suyu götürüyoruz. Yenicepınar İçme suyu Projesi'ni de referandumdan önce hizmete açtık."

Ak Parti İl Başkanı Rıza Sümer ise AK Parti teşkilatları olarak her zaman başarı için çalıştıklarını vurguladı. Konuşmaların ardından, tek listeyle gidilen seçimlerde oy kullanan 289 delegeden 276'sının oyunu alan Arif Yavuzer Ak Parti Kumluca İlçe Başkanlığına seçildi.

FOTOĞRAFLI

 

Ak Parti Kumluca'da Başkan Yavuzer

Bu haber toplam 676 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim