Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2308.788
    %1.45
  • Dolar
    32.311
    %0.31
  • Euro
    35.0346
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti Serik Koordinasyon Merkezi'ni Türel açtı
20 Mayıs 2018 Pazar 13:03

Ak Parti Serik Koordinasyon Merkezi'ni Türel açtı

AK Parti Serik Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "24 Haziran seçimleri bu ülkeyi teslim etmek isteyenlerle,...

AK Parti Serik Seçim Koordinasyon Merkezi'ni açan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, "24 Haziran seçimleri bu ülkeyi teslim etmek isteyenlerle, bu ülkeyi teslim etmek istemeyenler arasındaki bir mücadeledir. Birlik beraberlikle bu oyunları bir kez daha bozacağız" dedi.

Ak Parti Serik Seçim Koordinasyon Merkezi açıldı. Açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Antalya Ak Parti Milletvekili İbrahim Aydın, Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, Ak Parti İl Başkanı İbrahim Ethem Taş ile partililer katıldı. Başkan Menderes Türel açılışta yaptığı konuşmada, Türkiye'yi karıştırmak isteyenlerin, gelişmesini istemeyenlerin hep olduğunu belirterek, şunları söyledi:

"Yedi düvel birleşmiş bir tek şeyin peşinde. Bu ülkenin başından Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ı ve Ak Parti iktidarını uzaklaştırmak. Tek hedef bu. Neden? Çünkü bu iktidar sayesinde Türkiye kat be kat büyüdü. Gelişti. Refahı arttı. Sorunlarımız yok mu, tabi ki var ama o sorunları da çözecek tek lider var o da Recep Tayyip Erdoğan. İşte onun için bu ülkenin başında cumhurbaşkanımızı istemiyorlar."

BAŞARAMAYACAKLAR

Başkan Türel şöyle devam etti:

"24 Haziran'daki yarış kimin cumhurbaşkanı olacağı yarışı değil. 24 Haziran'daki yarış, Recep Tayyip Erdoğan'ın cumhurbaşkanı olması veya onu cumhurbaşkanı yaptırmama mücadelesi. Çünkü bu ülkeyi teslim almak isteyenler çeşitli tezgah, kumpas ve oyunlarla seferber oldular. Önce 3 ağaç söküldü diye, kesilmedi bile, söküldü, büyük bir çevre katliamı yapılıyormuş gibi Gezi Olayları adı altında toplumsal bir ayaklanma başlatmaya kalktılar. Biz zannettik ki çevre eylemi yapıyorlar arkasından bir baktık, üçüncü köprü, üçüncü havaalanı yapılmasın, bunlar çıktı. Dert başkaymış. Başaramadılar. Arkasından baktık, 17-25 Aralık senaryosu yargı darbesi ile yine Ak Parti'nin iktidardan uzaklaştırılmaya çalışılması ile ilgili tezgahlar. Yine başaramadılar. Toplumsal ayaklanmayı denediler, olmadı. Yargı darbesini denediler, olmadı. Bu sefer de ordu ile darbe yapmak istediler, ama bu millet o tanklara toplara tüfeklere göğsünü siper etti onlara yine fırsat vermedi. İşte böyle bir büyük millet sayesinde ayakta duruyoruz. Sizler sayesinde ayakta duruyoruz."

EKONOMİ OYUNU

Tezgahın yine aynı olduğuna dikkati çeken Türel, "Seçmen tercihlerini etkileyen en önemli faktör nedir, ekonomi. Şimdi ekonomi darbesiyle seçim öncesinde manipülasyon yapmaya çalışıyorlar. Doları zıplatıyorlar, Euroyu hoplatıyorlar. Vatandaşın cebindeki paranın riske girdiğini hissettirmeye çalışıyorlar. Ama bu millet bu oyunları da yemeyecek. Çünkü bunların gelip geçici olduğu biliniyor. Bu millet sandıkta öyle bir tokat vuruyor ki, bugün 4.5 lira dolar Ak Parti iktidara geldiğinde seçimin ertesi günü 3.5'a düşecek bu millet bunu çok iyi biliyor. Bunların hepsi manipülasyon, hepsi tezgah, hepsi kumpas" diye konuştu.

"24 Haziran seçimleri bu ülkeyi teslim etmek isteyenlerle, bu ülkeyi teslim etmek istemeyenler arasındaki bir mücadeledir" diyen Başkan Türel, "Ak Parti bu ülkeyi teslim etmeyecektir. Biz bu milletin birliği ile beraberliği ile hep bu oyunları bozduk. İnşallah 24 Haziran'da bu oyunları bozacağız" dedi.

Türel, Antalya'da 24 Haziran seçimlerinin işaret fişeğini bu açılışla Serik'ten ateşlediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Ak Parti Serik Koordinasyon Merkezi'ni Türel açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 960 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim