Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ak Parti’den İyi Parti’ye geçtiler!
22 Ocak 2019 Salı 01:32

Ak Parti’den İyi Parti’ye geçtiler!

Ak Parti Kepez ilçe teşkilatına üye 250 vatandaş, düzenlenen basın toplantısıyla İyi Parti’ye geçti.

 Toplantıya, İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal, İyi Parti Kepez İlçe Başkanı Osman Bulut, İyi Parti Muratpaşa İlçe Başkanı Mustafa Gönen ve çok sayıda partili katıldı.

AK PARTİ’DEN İYİ PARTİ’YE KATILDILAR

Ak Parti Kepez ilçe teşkilatı üyeliğinden istifa edip İyi Parti saflarına katılan Yusuf Öztürk, parti değiştirmesinin sebebini basın toplantısında anlattı.  Ülkede üretimin durduğunu, Suriyelilere her türlü iş imkânının sağlandığını söyleyen Öztürk; “Ülkemizde üretim durduğu ve çiftçinin perişan olduğu bir dönemde, Suriyelilere her türlü imkânı sunan hükümete tepki göstermek adına partimiz AKP’den istifa ediyoruz. Türkiye’nin tek umudu İyi Partiye katılıyoruz. Umudumuzu kaybettiğimiz için partimizden istifa ediyoruz. İyi Parti’de yeniden umutlarımız yeşerecek. Türkiye’nin yegâne umudu olan geleceğe daha güvenle bakacağız” diyen Öztürk, İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın ve İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal’a teşekkür etti.

“İYİ PARTİ TÜRKİYE’NİN UMUDU”

İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın da, Ak Parti’den İyi Parti’ye 250 kişinin katıldığını söyledi. İyi Parti’nin Antalya’nın yegâne umudu olduğunu söyleyen Aydın, “Siyaset umut ile yapılır, umudu olan insan inanç yüklüdür, geleceğimiz umut kurtarır inanç inşa eder. AKP’den istifa ederek partimize katılan 250 Ak Partili kardeşimiz, İyi Partiye inandığı için cesurlar hareketine omuz verdiler. Biz Milletimize inandık, onların adaletli muhakemiyesini gördükçe daha coşku ve inançla doluyoruz. Başarmak için gece gündüz çalışarak milletimize hizmet vermek için söz veriyoruz. Çünkü bu insanlar iktidar partisinden istifa ederek aramıza katıldılar. İnandığımız değerler Türk milletidir. Milletimiz bizlere inandıkça gözlerimiz heyecanla çarpar kalbimiz sevgiyle dolar” diye konuştu.

“DAHA İNANÇLI VE GÜÇLÜYÜZ”

İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, Ak Parti’den istifa edip İyi Parti’ye katılanların çok cesur bir davranışta bulunduğunu söyledi. “Cesurlar kervanımıza yeni katılan arkadaşlarımıza hoş geldiniz diyor Antalya siyasetini kavrayan il ve ilçe teşkilatlarımızla gurur duyuyorum. Bu çalışmalarda emekleri geçen başta Antalya milletvekilimiz Tuba Vural Çokal’a teşekkür ediyorum. Bilinmesini isterim ki bugün burada sadece partiye yeni katılan arkadaşlarımıza rozet takmıyoruz burada toplanan iyi yürekli insanlar, cesur yürekli insanlar; mevcut iktidarın bütün baskılarına karartmalarına hatta saldırı ve iftiralarına rağmen İYİ partinin Türk Milletinin yegane umudu olduğunu bir kez daha görüyoruz” diyen İl Başkanı Ahmet Aydın, “Türk milletine inananların Türkiye cumhuriyeti kurucu değerlerine sahip çıkanların demokrasi ve adalete inananların adresinin bir kez daha tescilliyoruz.7 aylık bir parti olmamıza rağmen yine iktidarın baskı ve zulme varan dayatmalarına direnerek beklentilerin üstünde TBMM’ de temsil hakkı elde ettik. Önümüzdeki yerel seçimlere girerken daha inançlıyız, daha güçlüyüz, daha cesuruz” ifadelerini kullandı.

“31 MART’TA BAŞARACAĞIZ”

İyi Parti Antalya İl Başkanı Ahmet Aydın, 31 Mart yerel seçimlerinde millet ittifakının başarılı olacağını ve 19 ilçenin belediye yönetimini kazanacaklarını iddia etti.  “31 Martta Antalya’da iyi partide millet ittifakı bizlere İnanların yardımıyla başarılı olacağımıza inancımız tamdır. Bilinmesini isterim ki; milletimizden aldığımız görevi bugüne kadar hakkıyla yerine getirmek için canla başla çalıştık ve çalışmamada devam edeceğiz. Emeklilikte yaşa takılanları, Suriyelileri, terör örgütü FETÖ’ nün siyasi ayağını, tren kazalarını, taşeron işçilerini partimizin meclis gündemine taşımasına rağmen ne gariptir ki ülkeyi yönetenler sözde cumhur ittifakı bütün bu çalışmalarımızı meclisimizde RED ederek araştırılmasını engellemişlerdir” diyen Aydın, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “ Biz yolumuza ilk günkü azim ve kabaralıkla devam ediyoruz. Önümüzde yerel seçimler var. Millet ittifakı ve parti olarak hazırız. Antalya da Milet ittifakının 20 belediye başkan adaylarımız 31 Mart’ta zaferle çıkacaktır. Buradan söz veriyorum, liyakatle işini yapan siyasi düşüncesi ne olursa olsun Belediyelerde çalışan işinden gücünden olmayacak”

ÇOKAL’DAN AYDIN’A TEŞEKKÜR

Toplantıda İyi Parti Antalya Milletvekili Tuba Vural Çokal da kısa bir konuşma yaptı. İyi Parti’nin sağlıklı bir doğum gerçekleştirdiğini söyleyen Çokal, “ Ben bir tıbbiyeliyim, bilirim ki sağlıklı bir Doğum sağlıklı bir büyüme ve gelişmenin anahtarıdır. İYİ Parti sağlıklı doğmuş ve sağlıklı büyüyen bir partidir. İyilik çemberini genişletmek için aramıza katılan yeni üyelerimize hoş geldin derken, politik çalışmalarımızda önümüzü açan sn. İl başkanıma çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. (Haber: Eyüp Koçak)

 

 

 

Bu haber toplam 1394 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim