Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Akdeniz Üniversitesi'nde bayramlaşma töreni
22 Haziran 2017 Perşembe 14:43

Akdeniz Üniversitesi'nde bayramlaşma töreni

AKDENİZ Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

AKDENİZ Üniversitesi yöneticileri ve personeli, Ramazan Bayramı öncesi bir araya gelerek bayramlaştı.

Atatürk Konferans Salonu'nda düzenlenen bayramlaşma törenine Rektör Prof. Dr. Mustafa Ünal, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Erol Gürpınar, Prof. Dr. Mehmet Altunkaya, Prof. Dr. Ahmet Ögke ile akademik ve idari personel katıldı. Bayramların sevgi, merhamet, barış, dostluk ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı, birlik ve beraberliğin daha da güçlendiği özel günler olduğunu belirten Prof. Dr. Mustafa Ünal, "Yardımseverliğin, muhtaçlara uzanacak elin, küçükleri sevgi ve şefkatle kucaklamanın, büyükleri saygıyla hatırlamanın vesilesi olan bu özel günler, bizi biz yapan değerleri tekrar hatırlamamıza vesile olur. Bizler barışı, sevgiyi, affetmeyi ve yardımlaşmayı öğütleyen bir dinin mensuplarıyız. Bu özel günleri kardeşliğimizi pekiştirmek için fırsat bilelim. Bayram sevincimizi, şehit yakınlarımız, yaşlılarımız, yoksullarımız, hasta ve zor durumda olanlarla da paylaşmayı ihmal etmeyelim" dedi.

Son yıllarda gerek Türkiye'de gerekse dünyada terör başta olmak üzere çok fazla üzücü olay yaşandığını belirten Rektör Ünal, "Tüm insanlık olarak, bu üzücü olaylara karşı ayrışmaya ve bölünmeye geçit vermeden el ele mücadele etmeliyiz. Bayramların bize öğrettiği kardeşliği ve manevi iklimi tüm dünyaya ve tüm zamanlara yaymalıyız. Dileğim odur ki bir arada yaşamanın, dostluğun ve kardeşliğin timsali olan bayramlar tüm insanlığın huzur ve güven içinde geleceğe umutla bakabilmesine vesile olur" dedi.

Rektör Mustafa Ünal, tören sonunda üniversite mensuplarının bayramını kutlayarak herkese huzur, sağlık ve mutluluk içinde bayram geçirmeleri temennisinde bulundu.

FOTOĞRAFLI

DHA

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 413 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim