Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Aksu’ya DEVA olacağız”
18 Ocak 2021 Pazartesi 17:31

“Aksu’ya DEVA olacağız”

İlçe siyasetinde özlenen ve beklenen yeni bir heyecan olduklarını kaydeden DEVA Partisi Aksu Kurucu İlçe Başkanı Duran Celbiş, “Aksu hak ettiği değeri DEVA ile kazanacak” dedi.

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Aksu Kurucu İlçe Başkanlığı görevine işadamı Duran Celbiş atandı. Teşkilatlanma çalışmalarına hızlı bir başlangıç yapan Celbiş, partiye olan ilginin kendilerini mutlu ettiğini söyledi. “Türkiye büyük bir değişimin başlangıç noktasında. DEVA Partisi olarak, siyasi görüşler ne olursa olsun Türkiye'nin gelecek yarınları için ortak noktada vatandaşlarımız ile buluşuyoruz” diyen Celbiş, herkesi dinleyen ve kucaklayan bir parti olduklarının altını çizdi. Celbiş, DEVA Partisi’nin sosyal, siyasal ve ekonomik sorunların çözümü noktasında birikime ve kadrolara sahip olduğunu vurguladı.

 

“PARTİMİZE OLAN İLGİ MUTLULUK VERİCİ”
DEVA Partisi’nin Aksu siyasetinde özlenen ve beklenen yeni bir heyecan olduğunu dile getiren Celbiş, “Teşkilatlanma konusunda çalışmalarımız hızla devam ediyor. Vatandaşlarımızın partimize ayrı bir ilgisi var. İl merkezimizi ve bizleri arayıp üye olmak ve görev almak isteyen birbirinden değerli vatandaşlarımız bizlerle iletişime geçiyor. Bu son derece mutluluk verici. Hepsine buradan ayrıca teşekkür ediyorum. Aksu’da kimsenin gözü arkada kalmasın. Aksu hak ettiği değeri DEVA'sıyla kazanacak” dedi.

duran-celbis.jpg

“HERKESİ KUCAKLAYAN VE DİNLEYEN BİR PARTİYİZ”
Aksu siyasetine yeni bir ivme kazandıracaklarını vurgulayan Celbiş, “Aksu’da artık herkes konuşacak. Çünkü, özgür ve bağımsız bir siyaset anlayışımız var. DEVA Partisi olarak, Türkiye’nin tüm coğrafyasında rahatlıkla gezebilen bir partiyiz. DEVA, herkesi kucaklayan ve dinleyen bir parti” açıklamasında bulundu.

 

“REFAHA ERİŞENE KADAR MÜCADELEMİZ DEVAM EDECEK”

“Gençliğin çaresizliğine, esnafın geçim sıkıntısına, adalete, ekonomiye DEVA olmak için ilçemizde damla damla büyüyoruz. Türkiye'nin yeni söylemlere, DEVA'ya ihtiyacı var” diyen Celbiş, “Vatandaşımızın ilgi ve desteğiyle ülkemiz ve milletimiz, ekonomik olarak refaha erişene kadar mücadelemiz devam edecek” ifadelerini kullandı.

“GÜCÜMÜZE GÜÇ KATTILAR”

Son olarak DEVA Partisi Kurucu ilçe başkanı olarak görevlendirildikten sonra kendisine ve partiye desteklerini bildirenlerin güçlerine güç kattığını dile getiren Celbiş, “Gerek ilçemizden gerekse il merkezimizden birbirinden değerli farklı siyasi parti başkanları, meclis üyeleri ve kıymetli dostlarımıza desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımız tarafından şahsıma ve partimize duyulan ilgi ile destek bizlere ayrı bir güç kattı” şeklinde konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 2166 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim