




Alanya’da uyuşturucu operasyonda 3 tutuklama
Antalya'nın Alanya ilçesinde polisin düzenlediği operasyonda bir miktar uyuşturucu madde ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 8 şüpheliden 3'ü tutuklandı.
Alanya Cumhuriyet Başsavcılığının koordinesinde İlçe Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Grup Amirliği ekipleri, ilçede uyuşturucu madde ticaretinin ve kullanımının engellenmesine yönelik çalışmalarda M.A. (34), E.A. (19) ve M.K. (40) isimli şüphelilerin uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisine ulaştı. Bunun üzerine harekete geçen polis, farklı mahallelerde takibe aldığı 3 şüpheliden M.O. (18), M.Ö. (22), F.M.E. (85) ile yabancı uyruklu T.M. ve S.M. isimli kişilerin uyuşturucu satın aldığını tespit etti. Ekipler, uyuşturucu ticareti yapan 3 şüpheli ile uyuşturucu satın alan 5 kişiyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin üst ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 4.72 gram metamfetamin ele geçirildi.
Gözaltına alınan M.O., M.Ö., T.M., S.M., F.M.E. "uyuşturucu madde kullanmak" suçundan haklarında işlem yapıldıktan sonra savcılık talimatıyla serbest kaldı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen M.A., E.A. ve M.K. ise "uyuşturucu madde ticareti yapmak" suçundan sulh ceza hakimliğince tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Antalya Son Haber
Yasa dışı bahis operasyonunda 15 gözaltı
Meyve yüklü tır devrildi: 3 yaralı
Güzel bir galibiyet olacak
Turizm bölgesinde susam tarımı yeniden ayağa kalkıyor !
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- Böyle Acı Görülmedi... 2 Kardeşe Evleri Mezar Oldu
- Benzinlikte Kaza Yapan Alkollü Sürücüden İlginç Savunma: "Araba Kendi Çalıştı, Oraya Gitti Vurdu"
- İhracatçılar Urge Projesiyle Yeni Pazarlara Ulaşıyor
- Ankara’da Uyuşturucu Partisine Polis Baskını: 7 Gözaltı
- Bisiklet Hırsızının Kameralara Yansıyan Rahat Tavırları Pes Dedirtti
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim