Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2523.397
    %1.59
  • Dolar
    32.5629
    %0.08
  • Euro
    34.6325
    %-0.23
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alanya’nın yeni prestij caddesinde asfalt çalışmasına başlandı
07 Mayıs 2021 Cuma 15:33

Alanya’nın yeni prestij caddesinde asfalt çalışmasına başlandı

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni prestij caddesinde asfalt serim çalışmalarına başladı.

Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni prestij caddesinde asfalt serim çalışmalarına başladı. Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, sıcak asfalt çalışmalarını yerinde takip etti.

Yeni prestij caddesinde asfalt serim işlemi başlarken Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel de alanda incelemelerde bulundu. Alanya Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, yeni prestij caddesinde hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor.

Ekipler bir taraftan kesiyor bir taraftan seriyor

Caddede bir an önce çalışmaların bitirilmesi amacıyla sıkı çalışma içerisinde olan ekipler, alt yapısı tamamlanan yolun bir tarafında asfalt serimi yaparken diğer şeritte ise eskiyen asfaltın kesim işlemini sürdürüyor.

Sıcak asfalt etap etap serilecek

Alanya çevre yolu üzerinde bulunan Telekom Kavşağı ve Kadıpaşa Mahallesi'ndeki Stad Caddesi ile Sugözü Caddesi arasında oluşturulan yeni prestij caddesinde başlatılan asfalt çalışmalarının, etap etap mekanik sıkıştırma işlemi tamamlanan bölümlerde devam edeceği açıklandı.

Yücel: "Hedef halkımızın ulaşım konforunu arttırmak"

Asfalt çalışmalarının başlatıldığı Stad Caddesi'nde incelemelerde bulunan Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel; "Ekiplerimiz yeni prestij caddemizde alt ve üst yapı çalışmaları tamamlanan bölümlerde kaliteli sıcak asfalt serimine başladılar. Diğer bir ekibimiz asfalt hazırlığı kapsamında kırım ve mekanik sıkıştırma işlemini karşı şeritte sürdürüyor. Bu işlemlerin tamamlandığı bölümlerde asfalt serimi peyderpey devam edecek. Alanya'da halkımızın ulaşım konforunu arttırmak amacıyla, bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da aralıksız olarak çalışmaya devam edeceğiz. Yenilenen caddelerimiz Alanya'mıza ve halkımıza hayırlı, uğurlu olsun" dedi.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1033 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim