Bugün 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2492.827
    %0.86
  • Dolar
    32.4863
    %0.13
  • Euro
    34.7687
    %0.15
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ali Ekinci, Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu
12 Kasım 2018 Pazartesi 17:23

Ali Ekinci, Aday Adaylığı Başvurusunda Bulundu

2014 yerel seçimlerinde bağımsız olarak girdiği seçimde AK Parti'nin ardından Battalgazi'de en çok oyu alan Ali Ekinci, Battalgazi Belediyesi için AK Partiden...

2014 yerel seçimlerinde bağımsız olarak girdiği seçimde AK Parti'nin ardından Battalgazi'de en çok oyu alan Ali Ekinci, Battalgazi Belediyesi için AK Partiden aday adaylığı başvurusunda bulundu.

Kalabalık bir topluluk ile parti binasına gelen Ali Ekinci'ye daha önce bölgede belediye başkanlığı yapmış belde belediye başkanları ve birçok kanaat önderi de eşlik etti. Parti binasında açıklamalarda bulunan Ekinci, hizmet yarışında bulunmak için Battalgazi'de aday adaylığını açıkladığını belirterek, "Biz Malatya'mızı seviyoruz. Her karış toprağını her bir çakıl taşını ayrı ayrı seviyoruz. Ama taşa toprağa değer katan insanımızı daha çok seviyoruz. Ve şimdi de bu güzel insanların kader çizgisini değiştirmek için el ele, gönül gönüle zorlu yollara düşme zamanı. Bu güzel, bu dürüst, bu tertemiz insanların aşına, işine, geleceğine sahip çıkma zamanı. Bu yarışa, bu sevdaya emeğini, yüreğini, gücünü, desteğini, hangi boyutta olursa olsun katkısını koyacak dostlarla yürüme zamanı, sen ben kavgasının ötesinde, biz olmanın şuuruyla beldemizi, şehrimizi ve dahi tüm memleketimizi kucaklama zamanı, yerel yönetimlerde insan odaklı, proje temelli, toplumun tüm kılcal damarlarına, aynı anda hizmet etme zamanı. Genel başkanımız, Cumhurbaşkanımız Recep Tayip Erdoğan'ın koymuş olduğu 2023 hedeflerine, samimi bir duruş ve yorulmaz bir heyecanla koşma zamanı" ifadelerine yer verdi.

AK Parti'nin her zaman gücünü yerelden alarak büyüdüğünü belirten Ekinci, "Belediye hizmetlerinin niteliğinin, boyutu, etkinliği ve her haneye erişme hızı, doğaldır ki siyasi partilerin yönetim kudretini, çalışma ve başladığı projeleri tamamlama kabiliyetini ve bununla beraber kadrosunun düzeyini yakından gösteren en önemli yollardan birisidir. Bu sebepledir ki Ak Parti her zaman gücünü yerelden alarak büyümüştür. Bizim yerelde güçlü olmamız, ulusal ve uluslararası platformlarda ki kuvvet ve kudretimizle doğrudan ilgilidir. Gelinen bu süreçte önümüzdeki yerel seçimler hayati öneme sahiptir. Ve buda bizlerin sorumluluğunu ziyadesiyle arttırmıştır. Bu sorumluluk bilinciyle hareket etmek bizlerin şiarıdır. Bu vesileyle, gerek sivil toplum kuruluşlarının gerek şehrimizin kanaat önderlerinin ve hemşerilerimizin ortak kanaatiyle Battalgazi Belediye Başkanlığı için aday adaylık müracaatında bulunuyorum" diye konuştu.

Bu haber toplam 2578 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim