Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2240.943
    %-0.15
  • Dolar
    32.3403
    %0.08
  • Euro
    35.1219
    %-0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Ali Şafak Öztürk: İyi Bir Sezon Geçirdik
22 Mayıs 2019 Çarşamba 12:13

Ali Şafak Öztürk: İyi Bir Sezon Geçirdik

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, futbol takımı olarak iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Elimizden geleni yaptık. Önümüzdeki seneler için...

ANTALYASPOR Başkanı Ali Şafak Öztürk, futbol takımı olarak iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Elimizden geleni yaptık. Önümüzdeki seneler için iyi bir alt yapı oluşturduğumuzu bunun da devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor'un iftar yemeğine katıldı. Etkinlikte Antalyaspor'un sezon değerlendirmesini yapan Ali Şafak Öztürk, ellerinden gelen her şeyi yaptıklarını ve iyi bir sezon geçirdiklerini söyledi. Başkan Öztürk, "Sezon başında felaket senaryosu geçiren bir futbol takımı kulüp durumundan şimdi gayet başarılı bir yerde sezonu bitirecek bir takım var" dedi.

ÖZTÜRK: FENERBAHÇE'Yİ YENMEK İSTİYORUZ

Spor Toto Süper Lig Lefter Küçükandonyadis Sezonu'nun 34'üncü haftasında Antalyaspor'un Fenerbahçe'yle karşı karşıya geleceğini anlatan Başkan Öztürk, Fenerbahçe'yi yenmek istediklerini vurguladı. Başkan Öztürk, "Benim başkanlığım döneminde de Fenerbahçe'ye karşı iyi bir performans çizdiğimizi düşünüyorum. Beklentimiz bu yönde. İnşallah kendi sahasında Fenerbahçe'yi yeneriz" dedi.

Ali Şafak Öztürk, önümüzdeki sezon için oyuncuların sözleşmeleri hakkında kendi içlerinde değerlendirmelerde bulunduklarını anlattı. Başkan Öztürk, "Hocamızla birlikte karar veriyoruz. Devam etmeyi düşünmediğimiz oyuncular da var ama ağırlıklı olarak takımımızı koruyup üstüne doğru takviyelerle takımı daha güçlü hale getirmeyi düşünüyoruz" dedi.

ANTALYASPOR, BÜLENT KORKMAZ'LA YOLA DEVAM EDECEK

Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz'dan gayet mutlu olduklarını söyleyen Başkan Öztürk, "Hocamızla devam etmek istiyoruz. Kendisiyle görüşmelerimiz devam ediyor. Yeni sezona Bülent hocayla girmek istiyoruz" dedi.

Erkekler Hentbol Süper Lig'de mücadele eden CIP Travel Antalyaspor'un ise 6 yıl önce Antalyaspor bünyesinde kurulduğunu anlatan Başkan Öztürk, sezonu 2'nci bitirdiklerini ve ilk defa Avrupa kupalarına gitmeye hak kazandıklarını söyledi. Başkan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesinde geçen sene kurulan Antalyaspor Bayan Voleybol Takımı'nın Kadınlar 2'nci Ligi'nde iyi başarılar elde ettiğini söyledi. Öztürk, "Bayan voleybol takımının ilk senesi olmasına rağmen play-off'ları oynadı ve ciddi başarılar elde etti. Diğer amatör branşlarda da ciddi başarılar elde ettik. Bu yüzden mutluyuz" diye konuştu.

Antalyaspor Kulübü'nün tüm spor branşlarını değerlendiren Başkan Öztürk, "Önümüzdeki seneler için de iyi bir alt yapı oluşturduğumuzu bunun da devam edeceğini düşünüyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1232 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim