Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2494.436
    %0.42
  • Dolar
    32.5851
    %0.10
  • Euro
    34.8562
    %0.27
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Alman çift konteyner boyadı
23 Ekim 2017 Pazartesi 11:53

Alman çift konteyner boyadı

ALMAN gezgin çift Bärbel ve Martin Müller, Kemer Belediyesi'nin "Konteynerini Kendin Boya Projesi" kapsamında ilçeye gelip projenin mimarı Neşe Gül ile birlikte...

ALMAN gezgin çift Bärbel ve Martin Müller, Kemer Belediyesi'nin "Konteynerini Kendin Boya Projesi" kapsamında ilçeye gelip projenin mimarı Neşe Gül ile birlikte konteyner boyadı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül'ün eşi Neşe Gül öncülüğünde Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından devam ettirilen "Konteynerini Kendin Boya Projesi'nin ünü Türkiye sınırlarını aştı. Facebook üzerinde "Reisehund Herr Schmidt" (Gezgin Köpek Bay Schmidt) adıyla kurdukları sayfada gezi anılarını paylaşan ve Almanya'da bir fenomen haline gelen Bärbel ve Martin Müller, "Konteynerini Kendin Boya Projesi'ni sosyal medyada gördü. Projeyi çok beğenen Müller çifti, Kemer Belediyesi ile iletişim kurarak konteyner boyamak istediklerini iletti. Kemer'e gelen çift Neşe Gül tarafından ağırlanırken, Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde bir konteynerin üzerine sosyal medya fenomeni olan Reisehund Herr Schmidt- Gezgin Köpek Bay Schmidt'in resmini çizdi.

"BENİM İÇİN BÜYÜK BİR ONUR"

Neşe Gül, Alman çifti Kemer'de misafir etmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek, "Dünyayı gezen ve gittiği yerlerle ilgili facebook sayfasında paylaşımlar yapan Müller ailesinin projemize katılması bize büyük bir onur verdi. Bay Müller'in katılım belgesini aldıktan sonra söylediği "Çocukken dönem sonlarında karne alırken hissettiğim duyguların aynısını burada hissettim" sözü beni çok etkiledi. Müller çiftine ve projemize katılmasına aracılık eden L'Oceanica Beach Resort Hotel'in işletmecisi Mustafa Kılıç'a çok teşekkür ediyorum" dedi.

ÖĞRENCİLER DE KATILDI

Konteynerini Kendin Boya Projesi'ne Kemer Birce Koleji'nin öğretmen ve öğrencileri de katıldı. Öğrencilerle keyifli bir gün geçirdiklerini kaydeden Neşe Gül, "Projemiz öğrencilerin çevre bilinci kazanması ve sanatla buluşması açısından çok önemli. Katılımları için tüm öğrenci ve öğretmenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Neşe Gül, Kemerliler ve ilçedeki misafirlerin 0242 814 11 00 numaralı telefondan belediyeyle iletişime geçip, konteyner boyamak için kayıt yaptırabileceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Alman çift konteyner boyadı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 932 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim