Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Anaokulu Yararına Kermes Ve Çocuk Şenliği
17 Nisan 2019 Çarşamba 14:38

Anaokulu Yararına Kermes Ve Çocuk Şenliği

ANTALYA Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu yararına, okul aile birliği tarafından Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen kermes, sergi ve çocuk şenliği, renkli...

ANTALYA Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu yararına, okul aile birliği tarafından Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen kermes, sergi ve çocuk şenliği, renkli görüntülere sahne oldu.

Antalyalıların da büyük ilgi gösterdiği Çocuk Şenliği'ne, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek'in yanı sıra, kamu kurumları temsilcileri de katıldı. Gülsüm Ahmet Şimşek Anaokulu ailesi olarak "okul öncesi eğitimi çocuğun gülüşüne düşen ilk cemredir" diye yola çıktıklarını ifade eden okul müdürü Tuba Özkır, "Bu yolculuğumuzda bir ekip ruhu oluşturduk. Sevginin ve emeğin olduğu yerde başarı doğal bir sonuçtur dedik. Çocuklarımızın olduğu bu yuvamızın, çatımızın altında her mevsim çiçek açar diye çalışmaya başladık" dedi.

BAYRAM HAVASI YAŞATTILAR

Antalya'nın en güzel mekanlarından Karaalioğlu Parkı'nda düzenledikleri kermes, sergi ve çocuk şenliğinde, çocukların minik elleriyle yıl boyunca yaptıkları birbirinden güzel etkinlikleri sergilediklerini açıklayan Tuba Özkır, "Sahnedeki tatlı gösterileriyle bir bayram havası yaşattılar. Şenlik ve kermesimizde bir ilki gerçekleştirerek, okulumuz bünyesinde bulunan nadir hastalıklara sahip çölyaklı öğrencilerimiz için ve aynı zamanda Erasmus projemiz de olan "Glütensiz Yiyecek" standı açarak, çölyaklı öğrenci ve velilerimize gönül rahatlığıyla yiyebilecekleri bir ortam sağladık" dedi.

VERİMLİ BİR EĞİTİM ORTAMI

Çocuk şenliğinde elde edilen tüm gelirin, okulun eksikliklerinin giderilip çocuklara daha nitelikli, verimli bir eğitim ortamı hazırlanması için kullanılacağını açıklayan Özkır, "Çocuklarımızın geleceğine daha fazla ışık tutup, ilk adımdan son adımına kadar ileriye hep beraber taşıyacağız. Çocuk şenliğimize katılarak bizleri onurlandıran tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Emeği geçen başta okul aile birliği yönetim ve denetim kurulu üyelerimize, değerli personelimize, velilerimize, paydaşlarımıza ve gönlünü bize açan tüm Antalyalılara şükranlarımı sunuyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 695 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim