

Anne ve oğlu 2 gün arayla hayatını kaybetti
Manavgat'ta yaşayan 70 yaşındaki Gazney Y. ile 44 yaşındaki oğlu Nebi Y., korona virüs sebebiyle tedavi gördükleri hastanede 2 gün arayla hayatını kaybetti. Nebi Y., Cumartesi günü hayatını kaybeden ve Kavaklı Mezarlığında toprağa verilen annesi Gazney Y.'nin mezarının yanına defnedildi.
Manavgat ilçesinde yaşayan anne ve oğlu 2 gün arayla hayatını kaybetti. 17 gün boyunca korona virüs tedavisi gördüğü Manavgat Devlet Hastanesi'nde Cumartesi günü hayatını kaybeden 70 yaşındaki Gazney Y.'nin 44 yaşındaki oğlu Nebi Y. de annesinden 2 gün sonra 10 gündür tedavi gördüğü Manavgat Devlet Hastanesi yoğun bakımında hayatını kaybetti. Nebi Y., Antalya Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar görevlileri tarafından annesinin Kavaklı Mezarlığındaki mezarının yanında toprağa verildi. Cenazeyi Nebi Y.'nin eşi ve kardeşleri uzaktan izleyebildi. Cenazenin toprağa verilmesinin ardından görevliler üzerlerindeki kıyafetleri çıkarıp yaktıktan sonra mezarlıktan ayrıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ADANA’DA "HUZUR VE GÜVEN" UYGULAMASI: 64 ARANAN ŞAHIS YAKALANDI, 191 ARACA 1 MİLYON 139 BİN TL CEZA
- KAVGA ETTİĞİ ŞAHSA ARAÇLA ÇARPIP ÇUKURA UÇTU: O ANLAR KAMERADA
- DEHŞET ANLARI KAMERAYA YANSIMIŞTI: ARAÇLA ÇARPTIĞI KİŞİ AĞABEYİ ÇIKTI
- ADANA’DA YOLCU OTOBÜSÜ ALT GEÇİT DUVARINA ÇARPTI: 11 YARALI
- SAVAŞIN VE DEPREMİN PES ETTİREMEDİĞİ SURİYELİ MÜNİR, 3 KARDEŞİYLE PAYLAŞTIĞI ODADA GÜNDE 6 SAAT DERS ÇALIŞARAK TIP FAKÜLTESİNİ KAZANDI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































