Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Annelere Senirli’den destek
12 Eylül 2019 Perşembe 17:26

Annelere Senirli’den destek

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, Diyarbakır’da HDP binası önünde çocukları için oturma eylemi yapan annelere destek verdi. Eylemin terör ve yandaşlarına karşı verilen mücadeleyi güçlendirdiğini vurgulayan

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, Diyarbakır’da HDP binası önünde çocukları için oturma eylemi yapan annelere destek verdi. Eylemin terör ve yandaşlarına karşı verilen mücadeleyi güçlendirdiğini vurgulayan Senirli, PKK’nın üstlendiği orman yangınlarını da hatırlatarak, “PKK’yı ve siyasi uzantılarını şiddetle, nefretle kınıyoruz” dedi.

 

Antalya Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi ve MHP Grup Sözcüsü Selçuk Senirli, PKK ve destekçilerini kınadı. Diyarbakır’daki HDP binası önünde PKK tarafından dağa kaçırılan çocuklarının geri verilmesi için eylem yapan annelere dikkat çeken Senirli, “Anaların feryadı, terörü besleyen odaklara ve yancılarına karşı yürütülen mücadeleye güç katacaktır. Terör odaklı HDP’nin gerçek kanlı yüzünü ortaya çıkarmış, bölücü teröre en ağır darbeyi vermiştir” dedi. PKK’nın üstlendiği orman yangınlarını da hatırlatan Senirli, “PKK terörünün kültür, doğa ve çevre katliamına sessiz ve duyarsız kalan, dolayısıyla bu facialara ortak olan sivil toplum kuruluşlarını, siyasi paydaşlarını, terör ve terörü kınamayan tüm ciğersizleri lanetliyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“ANALARIN FERYADI MÜCADELEYE GÜÇ KATACAK”

Çocukları için mücadele eden annelerin feryadının, PKK ile HDP arasındaki organik bağı ortaya çıkarması bakımından manidar olduğunu vurgulayan Senirli, “Çoluk - çocuğu dağa kaldırıp, namlunun önüne süren hain PKK ve HDP’ye ‘Artık yeter, çocuklarımızı bize verin. Bizde PKK’ya HDP’ye verecek çocuk yok’ diye feryat eden ve Diyarbakır HDP binası önünde eylem yapan anaların eylemi, PKK ile HDP arasındaki organik bağı açık bir şekilde ortaya çıkarması bakımından manidardır. Anaların feryadı, terörü besleyen odaklara ve yancılarına karşı yürütülen mücadeleye güç katacaktır. Terör odaklı HDP’nin gerçek kanlı yüzünü ortaya çıkarmış, bölücü teröre en ağır darbeyi vermiştir. Anaların feryadı, takdire şayandır. Ülkemizin huzuru için önemsiyor ve destekliyoruz. Siyasi kamplaşmadan uzak, ferasetle desteklenmesini diliyoruz” dedi.

raw_orman-yangini-haritasi-aciklandi-163-orman-sigara-izmaritiyle-yandi_364628588.jpg

“ORMANLARIMIZI YAKAN PKK VE SİYASİ UZANTILARINI KINIYORUZ”

11 Temmuz - 24 Ağustos tarihleri arasında çeşitli yerlerde çıkan 27 yangının terör örgütü PKK’nın yan örgütü tarafından üstlendiğine de dikkat çeken Senirli, “Allah’ın yarattığı ve insanlığa bahşettiği ağaçları, çiçekleri, kuşları, kelebekleri, hayvanları, canlıları, ne varsa her şeyi kahpece ve sadistçe yaktıklarını şerefsizce PKK üstlendi. 22 Temmuz’da Gazipaşa’da, 23 Temmuz’da Manavgat’ta, 11 Ağustos’ta Kumluca Papaz Koyu’nda 10 hektarlık ormanı PKK yakmıştır. Ciğerlerimizi yakan PKK’yı ve siyasi uzantılarını şiddetle, nefretle kınıyoruz. PKK terörünün kültür, doğa ve çevre katliamına sessiz ve duyarsız kalan, dolayısıyla bu facialara ortak olan sivil toplum kuruluşlarını, siyasi paydaşlarını, terör ve terörü kınamayan tüm ciğersizleri lanetliyoruz” diye konuştu. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 3125 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim