Bugün 24 Nisan 2024 Çarşamba
  • Antalya28 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2428.571
    %-0.03
  • Dolar
    32.5199
    %-0.10
  • Euro
    34.8
    %-0.22
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANSİAD ve TSYD'den ATSO'ya nezaket ziyareti
21 Mart 2018 Çarşamba 16:53

ANSİAD ve TSYD'den ATSO'ya nezaket ziyareti

ANTALYA Sanayici İş Adamları Derneği (ANSİAD) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yeni yönetimleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası...

ANTALYA Sanayici İş Adamları Derneği (ANSİAD) ve Türkiye Spor Yazarları Derneği (TSYD) Antalya Şubesi yeni yönetimleri Antalya Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Başkanı Davut Çetin'e nezaket ziyaretinde bulundu.

ATSO Başkanı Davut Çetin ilk olarak ANSİAD Başkanı Sadi Kan, yönetim kurulu üyeleri Tülin Özkan, Akın Akay Akıncı, Rana Demirer, Ali Bal ve Sarper Dermut'la görüştü. ATSO Başkanı Davut Çetin, derneğin yeni yönetimine başarılar diledi. ANSİAD'ın Antalya için önemli bir STK olduğunu ifade eden Başkan Davut Çetin, "ANSİAD ile her zaman ortak projelerin içerisinde yer aldık. Geçmişte olduğu gibi bu çalışmalarımız gelecekte de devam edecek" dedi. ANSİAD'ın projelerini yakından takip ettiklerini kaydeden Başkan Davut Çetin, Sadi Kan ve yönetiminin aldığı bayrağı çok daha ileriye götüreceğinden şüphesi olmadığını ifade etti.

ANSİAD Başkanı Sadi Kan ise çalışma ve projeleri hakkında bilgiler verdi. Geçmişte ATSO ile pek çok ortak proje yaptıklarını da ifade eden Kan, bu ortaklığın her zaman süreceğini ifade etti. Başkan Sadi Kan, görüşmenin ardından ATSO Başkanı Davut Çetin'e Zeytinpark ürünlerinden oluşan bir paket hediye etti.

TSYD YÖNETİMİNİ KABUL ETTİ

Başkan Çetin daha sonra TSYD Antalya Şube Başkanı Şifa Çiçek ve yönetim kurulu üyelerini ağırladı. Başkan Davut Çetin, Antalya'nın Türkiye'nin en önemli spor kentlerinden biri olduğunu söyledi. Kentin pek çok anlamda önemli spor yatırımlarının olduğunu ifade eden ATSO Başkanı Davut Çetin, "Antalya'da yapılan spor organizasyonlarının duyurulmasında ve tanıtılmasında TSYD'nin büyük önemi var. Bu açıdan sizlere büyük görev düşüyor" diye konuştu.

ATSO'nun 11 yıldır devam ettirdiği Cumhuriyet Kupası Yelken Yarışları'nın kent için önemli bir spor organizasyonu olduğunu dile getiren Başkan Şifa Çiçek, "Bundan sonra ATSO ile birlikte bu ve buna benzer organizasyonların içerisinde yer almak isteriz. ATSO'nun burada genç sporculara verdiği destek oldukça önemli. Umarız daha uzun yıllar devam edecek bir organizasyon olacaktır" dedi.

TSYD Antalya Şubesi olarak önümüzdeki dönem hedeflerini ve projelerini de aktaran Çiçek, görüşmenin sonunda Başkan Davut Çetin'e günün anısına TSYD Antalya Şubesi adına bir tabak hediye etti.

FOTOĞRAFLI

ANSİAD ve TSYD'den ATSO'ya nezaket ziyareti

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 785 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim