Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya15 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2419.842
    %-0.57
  • Dolar
    32.5769
    %0.38
  • Euro
    34.74
    %0.32

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalya Altyapıdan Dostluk Maçı

30 Aralık 2019 Pazartesi 14:15
Taraftarı olarak her zaman yanında olduğum Antalyspor umarım bu zorlu günleri atlatır. Süper Lige Antalyaspor yakışıyor. Her maçını kendi sahasında yaklaşık on bin kişiye oynayan Antalyaspor altyapı anlamında doğru işler yapıyor. Elbette altyapı o kadar zor ki. Süper Lig takımları aslında altyapıya gerekli yatırımları yeteri kadar yapamıyor. Bakınız altyapı anlamında en fazla sahaya sahip olan ve tesisleri ile yurt dışına bile örnek olacak bu yatırımların karşılığı umarım çok fazla başarı kazanabilir.
 
 Antalyaspor altyapısına bir futbolcu kazandıran birde sevdiğim bir kardeşim var. Almanya futbol federasyonu Dormund bölgesi altyapı hocası da olan Evren Cebeci'nin sahip olduğu EGM Fusball Akademia yani Türkçesi ile Egemen Futbol Akademisi. Getirdiği oyuncular arasında Antalyamıza ve Türk futboluna inşa-Allah yarar sağlayacak isimlerde var. getirdiği derken Evren sağolsun Antalyamızı çok sevmenin karşılığı olarak Antalya da yurtdışında yaşayan Türk çocuklarını ilimize getiriyor. 
 
    İşte bu sefer de yine Antalyamıza gelen EGM Futbol Akademisi ile Antalyaspor U-19 dostluk maçı yaptı.  Şunu da demek isterim ki Almanya'nın Dormund bölgesi akademi takımı EGM Akademi ile Antalyaspor U-19 altyapı karşılaşmasında dostluk kazandı.  Evren ile sohbetlerimde şunu diyordum. Antalya'nın olanakları çok fazla ve özellikle yurtdışında yaşayan gurbetçilerimiz için güzel bir tercih. Sağolsun o günlerden sonra başladığı kampın yedincisi Antalyamızda         Öğrenci velilerimiz ve sporcularımız Antalya'yı sevdi. Yurtdışında yaşayan futbolcularımız için Antalya ve Antalya takımlarından bahsediyoruz. Sağolsun bu sevgiyi arttırmak için Antalyaspor altyapı hocaları da bize destek oldu. Özellikle daha önceden tanıdığımız Rauf Kolancı hocama da ayrı bir parantez açıyorum. Daha doğrusu önemli bir teşekkür Antalyaspor ailesine Antalyaspor U 19 dostluk maçı ile Antalya sevgisini Antalyaspor dostluğunu misafirlerimize yaşatmak istedik. Bizleri kırmayan başta Antalyaspor altyapı futbol direktörü Sedat Karabük hocamıza, Antalyaspor için önemli görevlerde yer alan Mehmet Uğurlu ile altyapı hocalarımıza  teşekkür ediyoruz.
 
  EGM futbol akademisi içerisinde Avustralya da bile yaşayan Türk futbolculara sahip. Kuzey Kıbrıs Almanya Hollanda ve Avusturya gibi ülkelerden Türk çocuklarının kalbinde Antalyaspor sevgisini koyabilmek için güzel bir adım oldu. Bu dostluk maçı imkanı veren kulümüze çok teşekkürler
Bu yazı toplam 1217 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim