

Antalya Emniyeti’nden huzur toplantısı
Antalya Emniyet Müdürlüğü, huzur toplantılarını sürdürdü.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü tarafından, Kasım ayı içerisinde Aksu, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa, Akseki, Demre, Elmalı, Finike, Gazipaşa, Gündoğmuş, İbradı, Kaş, Kemer, Korkuteli, Kumluca, Manavgat, Serik ilçelerinde huzur toplantıları yapıldı.
Toplantılara mahalle muhtarları, toplu taşıma aracı şoförleri, esnaflar, ev ve iş kadınları, değişik meslek kuruluşları ve STK temsilcilerinden oluşan yaklaşık 310 kişi katıldı.
Toplantılarda, emniyet müdürlüğünün değişik birimlerince yürütülen projeler ile ilgili bilgilendirmeler yapılarak, asayiş, trafik, güvenlik, siber suçlar, terörle mücadele, bilişim suçları, kaçakçılık ile mücadele, uyuşturucu ile mücadele, yeni suç yöntemleri ve bunlarla nasıl mücadele edileceği konularında anlatımlar yapıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- ANTALYA’DA HORTUM DEHŞETİ: EVLERİN ÇATISI UÇTU, AĞAÇLARI KÖKÜNDEN SÖKTÜ, OTOMOBİL TERS DÖNDÜ
- ANTALYA-KONYA KARAYOLUNDA KAR YAĞIŞI ETKİLİ OLMAYA BAŞLADI
- ADANA’DA ŞARAMPOLE YUVARLANAN OTOMOBİLDEKİ 2 KİŞİ YARALANDI
- 18 KİŞİNİN YARALANDIĞI KAZADA YOLCU MİNİBÜSÜNÜN DEVRİLDİĞİ ANLAR KAMERADA
- ADANA’DA SOKAK KÖPEĞİ ENDİŞESİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































