Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya20 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2299.857
    %1.05
  • Dolar
    32.3206
    %0.21
  • Euro
    35.0966
    %-0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalya OSB'nin şampiyonu netlog
12 Mart 2018 Pazartesi 13:13

Antalya OSB'nin şampiyonu netlog

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Firmalar Arası Halı Saha Turnuvası'nın şampiyonu Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. oldu.

ANTALYA Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Firmalar Arası Halı Saha Turnuvası'nın şampiyonu Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. oldu.

Antalya OSB Müdürlüğü tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen Firmalar Arası Halı Saha Turnuvası, Netlog Lojistik Hizmetleri A.Ş. ile Garanti Bankası Antalya OSB Şubesi arasında oynanan final müsabakası ile sona erdi. Rakibini 10'a 2 gibi farklı bir skor ile mağlup eden Netlog Lojistik, turnuvanın şampiyonu oldu. Takıma kupa ve madalyalarını Antalya OSB Başkanı Ali Bahar verdi.

ÜÇÜNCÜYÜ PENALTILAR BELİRLEDİ

Park Antalya Spor Tesisleri'nde 38 takımın katılımıyla gerçekleşen ve yaklaşık 2 ay süren turnuvanın ikincisi olan Garanti Bankası Antalya OSB Şubesi takımı, kupa ve madalyalarını Antalya OSB yönetim kurulu üyesi Mustafa Yayla'dan aldı. Aynı gün oynanan üçüncülük maçında ise geçen yılın şampiyonu PSL Elektronik San. ve Tic. A.Ş. ile Cengiz Grup Mobilya İnş. San. ve Tic. Ltd. Şti. karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 biten karşılaşmada kazananı penaltı atışları belirledi. 2 penaltı atışını gole çeviremeyen PSL takımı, bu yıl turnuvadan eli boş ayrıldı. Turnuva üçüncüsü olan Gengiz Grup Mobilya takımına kupa ve madalyalarını Antalya OSB Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Yayla ve Yiğit Budak verdi.

GOL KRALI DEĞİŞMEDİ

Antalya OSB'nin ikinci kuşak sanayicilerinden oluşan Genç Organize Sanayi Derneği, turnuvanın en centilmen takımı seçilirken, gol kralı yine değişmedi. Turnuva boyunca 21 gol atarak üçüncü kez gol kralı olan Türk Ytong takımının forveti Recep Yılmaz'a ödülünü Antalya OSB Müteşebbis Heyet Üyesi ve Antalya Organize Sanayi İş İnsanları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Kasapoğlu verdi.

DOSTLUK KAZANDI

Şampiyonluk kupasını Netlog Lojistik oyuncuları ile birlikte kaldıran OSB Başkanı Ali Bahar, turnuvanın kaybedeninin olmadığını, Bölge çalışanları arasında pekişen dostluk bağının her firma ve takım için en büyük kazanım olduğunu söyledi. Takımlara centilmenlikten ödün vermeden mücadele ettikleri için teşekkür eden Bahar, "Bu turnuvayı düzenlemekteki en büyük amacımız, büyük ailemiz dediğimiz Antalya OSB çatısı altındaki her bireyin daha sıkı bağlar ile birbirine bağlanmasıydı. Sporun doğasında bulunan mücadele ve ekip ruhu bu bağların güçlenmesine vesile olmakla kalmadı yeni tanışıklıkların ve dostlukların kurulmasına da neden oldu. İyi mücadele ettiği, iyi hazırlandığı için şampiyon olmuş bir takım vardır ama bizim nazarımızda kaybeden yoktur. Dostluk kazanmıştır, dolayısıyla Antalya OSB kazanmıştır" dedi.

FOTOĞRAFLI

Antalya OSB'nin şampiyonu netlog

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 3949 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim