Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2506.298
    %0.89
  • Dolar
    32.5775
    %0.12
  • Euro
    34.7696
    %0.07
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
“Antalya; yatırımcıların her zaman gözdesi”
09 Ekim 2017 Pazartesi 18:21

“Antalya; yatırımcıların her zaman gözdesi”

MEDU Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Duran Celbiş, Antalya’nın yeni yatırımlarla yatırımcıların ilgisini çektiğini, bu noktada yatırım danışmanlığındaki bilgi birikiminin vatandaşı doğru bilgilendirmede kritik bir görev üstlendiğini söyledi.

Yatırım Danışmanlığı hizmetlerinde emlak sektörünün yanı sıra, otomotiv sektörüne de girdiklerini söyleyen Duran Celbiş, “Vatandaşlarımızın beklentisi doğrultusunda hizmet ağımızı genişletmeye, konunun uzmanları eşliğinde çok seçenekli hizmet anlayışımızı her ilçemize yaymaya karar verdik. İnsanlarımıza yeni ufuklar sunmak ve doğru karar verme noktalarında yardımcı olmak bizleri mutlu ediyor” dedi.

“YATIRIM DANIŞMANLIĞI KAVRAMI ÇOK ÖNEMLİ”

            Antalya’nın yatırımcıların gözdesi olmaya devam ettiğini, devlet ve yerel ölçekli yatırımların Antalya’yı revaçta bir şehir haline getirdiğini söyleyen MEDU Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Duran Celbiş, bilgi kirliliğinin önlenmesine yönelik emlak sektöründe ciddi bir yapılanmaya gereksinim olduğunu belirtti.

                        “YENİ UFUKLAR AÇMAK GEREK”

Vatandaşların yatırım danışmanlığı kavramına artık çok sıcak baktığını, yatırım yapmadan önce konu hakkında detaylı bilgiye sahip olabildiğini, yeni tecrübeler kazandıklarını ve doğru yatırım planlamasında karar aşamasına geldiklerini söyleyerek, şu ifadelere yer verdi :

            “Emlak sektöründe Antalya Türkiye’de ilk 5 içerisinde olan bir şehir. İklimi, doğası, tarihi ve kültürel zenginliklerinin yanı sıra, son yıllarda artan yatırımlar, yatırımcıların ilgisini çekmeye devam ediyor. İşte tam da bu noktada yatırım danışmanlığı hizmetlerinin önemi ortaya çıkıyor. Bu konuda vatandaşlarımıza doğru bilgilendirme ve ihtiyaçlarını karşılama noktasında ayrıntılı ve çok seçenekli bilgiler sunmak çok önemli. Bilgi kirliliğinin önüne geçmek için kurumsal bir yapıya gereksinim var. Emlak sektörü kendi içindeki dinamikleri ile vatandaşa güven olgusunu verebilmeli. Bunun yolu yatırım danışmanlığı hizmetlerinden geçiyor.”

            “HER İLÇEMİZ HIZLA GELİŞİYOR”

Aksu Girişimci İşadamları Derneği’nde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini de  sürdüren MEDU Gayrimenkul Yatırım Danışmanı Duran Celbiş,  sadece Aksu’nun değil, tüm Antalya coğrafyasının yeni yaşam alanlarının oluşturulmasında örnek projeler oluşturulmasına imkan verecek nitelik ve özellikte olduğunu belirtti. HABER : ÖMER YETGİN

Kaynak: yusuf katrağ
Bu haber toplam 10215 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim