Bugün 26 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2440.177
    %0.51
  • Dolar
    32.4575
    %-0.23
  • Euro
    34.7559
    %-0.63

Video Galeri

Antalya'da ölümüne darp edilen annenin hukuk mücadelesi
Antalya’da yaşayan 1 çocuk annesi turizmci Nilüfer Ç., eski eşinin ağabeyi ve yengesi tarafından şiddet gördüğünü iddia etti.
 Yasal mallarından vazgeçirilmek için ölümüne darp edilen Nilüfer Ç., azmettirilen şüphelinin 3 bin TL ile cezalandırılması karşısında buruk sevinç yaşadı. Eşiyle kazandığı gayrimenkuller ve çocuğunun haklarını almak isteyen anne Nilüfer Ç., yılan hikayesine dönen 150 milyona yaklaşan mal paylaşımı davasının sonuçlanmasını bekliyor. 
 
Antalya’da yaşayan 40 yaşındaki Nilüfer Ç. 18 yıl önce iş adamı C.Ç. ile hayatını birleştirdi. Ailenin 2001 yılında erkek çocukları dünyaya geldi. Ardından Nilüfer Ç., eşinin ağabeyi ile gayrimenkul nedeniyle tartışmalar yaşadı. Olay davaya yansıyınca aile içinde gerginlikler oluştu. C.Ç. ise dava sürecinde 4 yıl sonra mülk kavgasından sıkıldığını belirterek evi terk etti. Ardından ağabey ve yenge ile Nilüfer Ç. karşı karşıya kaldı. Çocuğunun haklarını almak isteyen Nilüfer Ç. ile ağabey ve yenge arasında hukuk mücadelesi başladı. Nilüfer Ç., bu dava sürecinde her türlü şiddete maruz kaldığını iddia ederek, son olarak kimliği belirsiz bir kişi tarafından darp edildiğini ve hayatı tehlikesinin bulunduğunu ileri sürdü. Kendisini darp eden kişinin peşini bırakmayan Nilüfer Ç., avukatı İlkat İzol ile birlikte giriştiği hukuk mücadelesinde ilk olarak saldırganın belirlenmesini sağladı. Kısa süre önce yapılan yargılamada şüpheli 3 bin TL para cezasına çarptırıldı. Evliyken kazandıkları malları ve çocuğunun haklarını almak için hukuk mücadelesine devam eden Nilüfer Ç., mal paylaşımı davasının sonuca ulaşmasını istiyor. 
 
Nilüfer Ç., 19 yıl önce eşiyle mutlu bir evlilik yaptığını hatırlatarak, bu evlilikten de bir erkek çocuklarının dünyaya geldiğini söyledi. 3 yıl sonra eşinin ağabeyi ve yengesinin baskılarına maruz kalmaya başladığını ileri süren Nilüfer Ç., "Ailesel şiddete maruz kaldım. 'Para için evlendi, dostu var, sevgilisi var' gibi cümleler kurdular. 25 yıldır aynı adreste yaşıyorum. Anneliğime namusuma iftira atmalarına rağmen hepsine sessiz kaldım. Ta ki 3 yıl önce darp edilene kadar. Beni darp eden kişi kayın biraderim ve eşinin ortağının yakını çıktı. Darp edildim. 3.5 ay porselen makyajla gezdim. Estetik, plastik cerrahla yüzümdeki yaralar giderildi. Şemsiye yüzümde kırıldı. Takip edildim. Ölümden döndüm, hala korku içindeyim. Hava kararmaya başladığından itibaren sokağa çıkamıyorum” dedi. 
19 Mayıs 2018 Cumartesi 03:43
İzlenme: 1054
DİĞER VİDEOLAR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim