Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.973
    %0.56
  • Dolar
    32.5765
    %0.14
  • Euro
    34.7022
    %0.04

Kahraman Köktürk

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Kahraman Köktürk

Antalyaspor İyi yolda

03 Ekim 2020 Cumartesi 22:22

  Geçtiğimiz sezonun ilk yarısından korkulu rüya gören Antalyaspor devre arasında yaptığı transferlerle girdiği ikinci yarıda oldukça iyi bir ikinci yarı geçirdi. Bu senenin başında yaş ortalaması yüksek olan oyuncularla yollar ayrıldı. Bakıldığı zaman oldukça riskli görülebilecek sayıda oyuncu değişikliği ile sezona girdi. Sonrasında oyun disiplini ile yarınki Yeni Malatya maçına geldik. 

  Bu sene en etkili transferlerden birisi Nuri Şahin. Nuri ile ilgili olarak zaten uzun bir köşe yazısı yazmıştım. Bana göre Nuri şahin bir projedir ve umarım Almanya Antalya arasında oldukça başarılı bir proje olarak tarihe geçecektir. Çünkü Nuri gibi bir ismin Antalya da olması dünya kamuoyu açısından da önemlidir. Aynı şekilde Podolski de öyle
  Stoper ile ilgili sorunumuz olduğunu yedeklemek gerektiğini düşünüyordum. son yapılan ve oldukça kariyerli olan Naldo umarım çok başarılı olur. Kudroshov'un sol beke geçmesi ile takım bence daha da iyi duruma gelecektir. Gol noktlalarında ligin orta seviyesinin bir tık üstünde isimlere sahibiz. Bana göre Jahoviç form tutarsa çok rahatlarız. Bu ligde Jahoviç kaç senedir hep 10 gol üstüne ulaştı.
 
  Genç isimlerden bünyamin Balcı benim beğendiğim oyunculardan birisidir. Stoperde Bahadır Öztürk hala sakatlıktan sonra eski gücüne kavuşmadı. Doğukan Sinik ise Antalyamızın evladı ve umarım onu daha iyi yerlerde göreceğiz. Bünyamin bana sağ kanatta güven veriyor. Gelişimini sürdürüyor. Gol atması da çok iyi oldu. Fenerbahçe'ye transfer olan ve artık bir Antalyalı olarak gördüğümüz Nazım Sangare'nin boşluğunu da dolduruyor. Son olarak Bayern münih B takımından Mert geldi. Almanya da Alman futbol Federasyonu Altyapı antrenörleri  arasında bulunan Evren Cebeci ile yaptığım görüşmede kendisinin gayet iyi bir oyuncu olduğunu söyledi. 
 
  Evren Cebeci iyi bir Antalyaspor taraftarı olarak da Almanya Dormund bölgesinde çalışmalarına devam ediyor. Kendisine de bu konuda umarım ilerleyen zamanlarda Lokman Erdoğan gibi yeni isimleri Antalyaspor kamuoyuna kazandırmasını bekliyoruz
Bu yazı toplam 1613 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim