Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya11 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2248.012
    %0.17
  • Dolar
    32.3309
    %0.09
  • Euro
    35.1876
    %-0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalyasporlu Maicon: Akhisar Belediyespor maçını iple çekiyorum
18 Ağustos 2017 Cuma 12:03

Antalyasporlu Maicon: Akhisar Belediyespor maçını iple çekiyorum

ANTALYASPOR'un Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova'dan transfer ettiği Maicon Marques, ilk maçına çıkacağı için heyecanlı olduğunu belirterek,...

ANTALYASPOR'un Rusya Premier Lig ekiplerinden Lokomotiv Moskova'dan transfer ettiği Maicon Marques, ilk maçına çıkacağı için heyecanlı olduğunu belirterek, "Akhisar Belediyespor maçını kazanmak istiyoruz. Hedefim, takımıma fayda sağlayıp 3 puan almasını sağlamak. Pazar gününü iple çekiyorum" dedi.

Antalyaspor'un 27 yaşındaki sol kanat oyuncusu Maicon, Süper Lig'in ilk haftasında deplasmanda Beşiktaş'a karşı zor maç oynadıklarını söyledi. Maçta istedikleri sonucu alamadıklarına değinen Maicon, ilerleyen haftalarda takım olarak daha iyi oynayacaklarını belirtti. Pazar günü karşılaşacakları Akhisar Belediyespor maçına da değinen Maicon, "Bolu ve Avusturya'daki iyi çalışmamızın verimini almalıyız. Evimizde oynayacağız. Oyun ritmimiz daha iyi olmalı. Olacağına da inanıyorum. Sahadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Pazar günü Antalyaspor'un skor tabelası ve ligde konumu olarak hak ettiği yere gelmesi için elimizden gelen mücadeleyi vereceğiz. Hedefimiz, bu sezon ligi en iyi yerde bitirmek. Bunun için tüm gücümüzle mücadele edeceğiz" diye konuştu.

TARAFTARA ÇAĞRI

Akhisar Belediyespor karşılaşmasıyla Antalyaspor'un evinde kırmızı beyazlı taraftarın karşısına ilk kez çıkacağını vurgulayan Maicon, sözlerine şöyle devam etti:

"Stadın ve taraftarın ününü duydum. Taraftarın birkaç videosunu izledim önceden. Biraz heyecanlıyım. Sabırsızlanıyorum, bunu görmek için. Akhisar maçını kazanmak istiyoruz. Pazar gününü heyecanla bekliyorum. Taraftarımızdan stada gelip bizi desteklemelerini istiyorum. Biz her maç son dakikaya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz, hedeflerimize ulaşmak için onların da yanımızda olmasını istiyoruz."

Ligde çok iyi oyuncular bulunduğunu, kendisinin de Antalyaspor formasıyla ligin bir parçası olduğu için mutluluğunu dile getiren Maicon, sezonun son maça kadar zorlu geçeceğini belirtti. Maicon, Antalyaspor'un ligi en üst noktada bitirmesini hedeflediklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Antalyasporlu Maicon: Akhisar Belediyespor maçını iple çekiyorum

Bu haber toplam 407 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim