Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.745
    %0.55
  • Dolar
    32.5886
    %0.12
  • Euro
    34.8498
    %0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Antalya’ya Alanyalı müdür
16 Eylül 2020 Çarşamba 12:04

Antalya’ya Alanyalı müdür

Yüksel Arslan’ın Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasından sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er atandı. 1971 Alanya doğumlu olan Er, “Medeniyetlerin beşiği, ülkemizin göz bebeği, dünya kenti

Yüksel Arslan’ın Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasından sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er atandı. 1971 Alanya doğumlu olan Er, “Medeniyetlerin beşiği, ülkemizin göz bebeği, dünya kenti Antalyamız'a bir Antalyalı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamanın gurur ve heyecanını taşıyorum” dedi.

 

Antalya’da 4 yıl görev yapan Yüksel Arslan’ın Diyarbakır Milli Eğitim Müdürlüğü’ne atanmasından sonra Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er atandı. Eğitim camiasında heyecan yaratan atamanın ardından Pazartesi günü sabah düzenlenen İlköğretim Haftası törenine katıldıktan sonra yapılan veda töreninin ardından kalabalık bir konvoy eşliğinde Alanya’dan ayrılarak Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne gelen Er, yeni görevine öğleden sonra başladı. Eski Müdür Yüksel Arslan ise akşamüzeri uçakla Antalya’dan ayrıldı.

 

“ALANYA’NIN EĞİTİM SEVİYESİNİ YUKARI TAŞIMAK İÇİN GECE-GÜNDÜZ ÇALIŞTIK”

13 Mayıs 2014 tarihinden itibaren yürütmüş olduğu Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevinden Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmek üzere 14 Eylül 2020 tarihinde ayrıldığını belirten Er, Alanya’ya yaptığı veda açıklamasında şunları kaydetti:

“Görev yaptığım süre zarfında, gerek Bakanlığımızın uygulamalarında gerekse şehrimizde ürettiğimiz ve yürüttüğümüz çalışmalarda, daha faydalı olmanın gayreti içerisinde olduk. Ülkemizin eğitimine katkı sunmayı, ahlaklı ve erdemli nesiller yetiştirmeyi kendimize en büyük vazife addettik. Bu uğurda, günün her saatini ve haftanın her gününü işimize adamış olmanın verdiği gönül rahatlığını yaşadık. Alanya'mızın ülke genelinde gerçekleştirilen sınavlarda (LGS-AYT-TYT) başarısını artırmak için çok gayretli bir çalışmanın içerisine girdik ve bunu başardık. Son yıllarda gerçekleştirilen merkezi sınavlarda Türkiye ve Antalya ortalamasının üzerinde bir başarı sağladık. Sportif ve kültürel içerikli düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalarda birçok başarıya imza attık. İlçemizde eğitim-öğretim hizmetlerindeki gelişim ve değişimin ve yakalanan başarının hız kesmeden sürdürüleceğine, en yakın gelecekte örnek gösterilen ilçeler arasında yerini pekiştireceğine gönülden inanmaktayım. Bundan sonraki süreçte Antalya İl Milli Eğitim Müdürümüz Yüksel Arslan'dan almış olduğum bayrağı daha yukarıya taşımanın gayreti içerisinde olacağım. Göreve gelmiş olduğum günden beri Alanya'nın eğitim seviyesini yukarı taşımak için gece gündüz demeden birlikte çalıştığım değerli kaymakamlarımıza, paydaşlarımıza, şube müdürlerimize, okul müdürleri ve müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, eğitim çalışanlarımıza, velilerimize, öğrencilerimize ve Alanya halkına teşekkürü borç bilirim.”

 

“GURUR VE HEYECAN TAŞIYORUM”

Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamanın heyecanını yaşadığını belirterek, “Medeniyetlerin beşiği, ülkemizin göz bebeği, dünya kenti Antalyamız'a bir Antalyalı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine başlamanın gurur ve heyecanını taşıyorum” diyen Er, “21. yüz yıl teknolojik gelişimleri, toplumsal değişimleri ve bilgisel dönüşümleriyle hızlı devinim gösteren bir çağ. Bu çağda yenilikleri takip edip öncü olmak çok önemli ve biz, bu önemin farkındayız. Görevim süresince ekibim, mesai arkadaşlarım, eğitim yöneticilerimiz ve özellikle öğretmenlerimizle eğitimde kalitemizi, marka değerimizi ve öncü kimliğimizi daha yukarılara taşıyacağımıza eminim. Eğitim-öğretim yolculuğumuzda görevimizin hassasiyetinin ve bizlere yüklediği sorumluluğun bilincindeyiz. Bu bilinçle kalbimizin attığı en nihai amacımız çocuklarımız ve onların mutlu olmalarıdır. Akademik başarılarının yanında kendini doğru ifade eden, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, bilgisi ve görgüsüyle ecdadı gibi dünyaya örnek olan bireyler olarak büyümeleridir. Bizim en büyük temennimiz ışıl ışıl parlayan çocuklarımızın bir güneş gibi geleceği aydınlatmaları için önlerindeki bulutları tüm gücümüzle dağıtmaktır” ifadelerini kullandı.

 

“BÜYÜK BAŞARILAR İÇİN HAZIRIZ”

Eğitimin her kademesinde görev yaparak kendisini mesleğine adadığını vurgulayan Er, “İngilizce öğretmeni olarak başladığım meslek hayatımda okul müdür yardımcılığı, şube müdürlüğü, proje koordinatörlüğü, fakülte sekreterliği ve ilçe milli eğitim müdürlüğü görevlerinde bulunup eğitim ve öğretimin her kademesinde görev yaparak kendimi mesleğime adadım. Nihayetinde eğitime olan sevdamı Antalya İl Milli Eğitim Müdürü olarak icra edecek olmanın şükür ve mutluluğunu taşıyorum. Devletimizin varlığından aldığım güçle, Bakanlığımızın yenilikçi yaklaşımları rehberliğinde ve Antalya eğitiminin öz dinamiğiyle büyük başarılar için hazırız. Bu görev çerçevesinde; değerli yönetici, öğretmen ve mesai arkadaşlarımın, en kıymetli emanetimiz çocuklarımızı yetiştirmek için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da hiçbir fedakarlıktan kaçınmayacaklarına olan güvenim tamdır. Eğitim sürecinde Sayın Valimizin önderliğinde tüm paydaşlarımızla uyumlu ve ortak adımlarla güzel çalışmalara imza atacağımıza, yeni bir sinerji yakalayacağımıza inancım tamdır” açıklamasında bulundu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

“Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sürecinde görevime başlamak benim ve ekibim için istikrarlı ve inançlı çalışmalarımız adına bir fırsat olacaktır” diyen Er, kendisini Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine layık gören Devlet büyüklerine teşekkür etti. Er, son olarak “Eğitim meselesinin memleket meselesi olduğuna yürekten inanan personelime, öğretmenlerime ve eğitime gönül vermiş Antalyamız'ın güzel insanlarına teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

HÜSEYİN ER KİMDİR?

15 Ağustos 1971 Alanya doğumlu olan Antalya İl Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Er, 1991-1993 yılları arasında Bilkent Üniversitesi’nde Hazırlık okuyarak, 1993-1997 yılları arasında Selçuk Üniversitesi’nde lisans, 2012-2014 yılları arasında Beykent Üniversitesi’nde yüksek lisans yaptı. 1997-2006 yılları arasında İngilizce öğretmenliği, 2006-2007 yılları arasında İngilizce öğretmenliği ve Müdür yardımcılığı görevlerinde bulundu. 2007-2011 yılları arasında Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü’nde Şube Müdürü olarak görev yaptı. 2010-2011 yıllarında Alanya Kaymakamlığı ve Alanya Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği Proje koordinatörlüğü görevini yürüttü. 2011 yılında Gazi Paşa Rahmi Büyükballı Meslek Yüksek Okulu Yüksek Okul Sekreterliği de yapan Er, 2011-2014 yılları arasında Alanya Mühendislik Fakültesi Fakülte Sekreterliği görevini yürüttü. 13 Mayıs 2014 tarihinde Alanya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atanan Er, 11 Eylül 2020 Cuma günü Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevine atandı. Meslekteki çalışmalarının karşılığında, 1 adet maaşla ödüllendirme, 5 adet başarı belgesi, 1 adet üstün başarı belgesi ve 7 adet teşekkür belgesi almıştır. Avrupa Birliği Projeleri kapsamında ise Almanya, Çek Cumhuriyeti, İsveç, Polonya, İspanya, Belçika, Hollanda, Avusturya, Bosna-Hersek, Hırvatistan gibi ülkelerde incelemelerde bulunmuştur. HABER: YUSUF KATRAĞ

Bu haber toplam 6255 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim