Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.745
    %0.55
  • Dolar
    32.5886
    %0.12
  • Euro
    34.8498
    %0.25
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTGİAD Başkanı, istifacılara diyalog çağrısını yineledi
25 Nisan 2018 Çarşamba 10:18

ANTGİAD Başkanı, istifacılara diyalog çağrısını yineledi

ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Cengiz, kısa süre önce dernek yönetiminden istifa eden, aralarında eski başkanların da bulunduğu...

ANTALYA Genç İşadamları Derneği (ANTGİAD) Başkanı Mustafa Cengiz, kısa süre önce dernek yönetiminden istifa eden, aralarında eski başkanların da bulunduğu 33 kişiye diyalog çağrısını yineledi.

ANTGİAD 2018 yılı 2'nci genişletilmiş olağan üye toplantısı, Başkan Mustafa Cengiz, dernek üyesi iş insanları ve AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Semih Söylemez'in katılımıyla kent merkezindeki bir otelde yapıldı. Toplantıda konuşan Başkan Cengiz, kısa süre önce aralarında bir önceki dönem başkanı Volkan Barutçu, 18. Dönem Başkanı Mustafa Alanyalı, 13 Ocak'ta yapılan genel kurulda başkan adayı olan Ahmet Ekelik ile derneğin eski yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu 33 üyenin dernek üyeliğinden istifa etmesine değindi.

'NEDEN BİLİNCİ GELİŞMİŞ ÜYE VE BİREYLERE İHTİYACIMIZ VAR'

İstifa eden üyelere diyalog çağrısında bulunmalarına rağmen bir yanıt alamadıklarını ifade eden Başkan Cengiz, istifa kararının dernek yönetimince gözden geçirildiğini ve ANTGİAD için önemli bir değer kaybı olduğuna karar verdiklerini anlattı. İstifa edenlere diyalog çağrısını bir kere de yazılı olarak yaptıklarını belirten Cengiz, "Sonuçları üyelerimizle paylaşacağız. Neden sorusunu soran, yanıt arayan, kısacası neden bilinci gelişmiş bireylere ve üyelere ihtiyacımız vardır" dedi.

'BABAMA ÇOK PENÇE ATTIM'

Başkan Cengiz'in ardından söz alan AGT Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Semih Söylemez, genç iş insanlarına iş hayatıyla ilgili tecrübelerini aktardı. Özel hayatına ilişkin anılar da anlatan Söylemez, "Babamın bir sözü vardı. Bazı babalar koyun, bazıları ise aslan yetiştirir. Aslan yetiştirdiğinde bilirsin ki arada sana da pençe atacaktır. Çok pençe attım babama" dedi. Babasının yolundan giderek kendi oğlunu da o şekilde yetiştirdiğini belirten Söylemez, iş hayatında ortağa, özel hayatta ise eşe ve çocuklara pençe atma imkanı sağlamak gerektiğini ifade etti.

Genç bireylerin keşif ruhunu kaybetmemesi gerektiğini anlatan Söylemez, "Babam 79 yaşında ama hala yeni bir şey öğrenince heyecanlanıyor. Ama 30 yaşında bazı gençleri görüyorum. Ölmüş gibi bakıyor. Ölmüş, gömülmeyi bekliyor. Gözlerinde ışıltı yokö dedi.

Konuşmaların ardından derneğe yeni üye kaydı ve dernek için özel olarak hazırlanan ANTGİAD Marşı'nın tanıtımı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

ANTGİAD Başkanı, istifacılara diyalog çağrısını yineledi

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 658 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim