Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya29 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
ANTİŞ kuruldu
14 Temmuz 2019 Pazar 15:58

ANTİŞ kuruldu

Güç birliği yapmak, şehrin ve ülkenin ekonomik kalkınmasında fayda sağlamak için biraraya gelen girişimci iş insanları, kısa adı ANTİŞ olan Antalya Uluslararası İş İnsanları Derneği’ni kurdu.

Antalya’da biraraya gelen girişimci iş insanları, güç birliği yaparak kısa adı ANTİŞ olan Antalya Uluslararası İş İnsanları Derneği’ni kurdu. Genç işadamı Hamza Aksoy’un başkanlığında kurulan dernek, katma değer sağlayan tüm meslek grupları ve Türkiye ekonomisini güçlendirmek amacı ile çalışma yapan akademisyen ve bürokratlardan oluşan üyeler arasında güç birliği yapmayı,  şehrin ve ülkenin ekonomik kalkınmasında fayda sağlayarak üst seviyelere yükseltmeyi amaçlıyor.

 

“AMACIMIZ GÜÇ BİRLİĞİ YAPMAK”

Yaklaşık 7 ay süren titiz çalışmalar sonucunda derneğin kuruluş aşamasını tamamlayarak Antalya Valiliği Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü’nden kuruluş mazbatasını aldıklarını belirten ANTİŞ Kurucu Başkanı Hamza Aksoy, “İş hayatlarında faaliyet gösterdikleri sektörlerde son derece başarılı girişimcilerden oluşan Kurucular Kurulumuz ile yola çıktık. İlk günden bugüne yaptığımız çalışmalarda odak noktamız ve aynı zamanda dernek kuruluş amacımız; sanayi, turizm, inşaat, tarım, eğitim, hizmet sektörü, tüccar, sanatkar, hukukçu, bilim ve teknoloji uzmanı, sağlık sektörü gibi katma değer sağlayan tüm meslek grupları ve Türkiye ekonomisini güçlendirmek amacı ile çalışma yapan akademisyen ve bürokratlardan oluşan üyeler arasında sosyal, manevi, fikir, iş, sermaye ve güç birliği yaparak başta ailelerimizin istikbali ve aynı zamanda şehrimiz ve ülkemizin ekonomik kalkınmasında fayda sağlamak ve daima üst seviyelere yükseltmek” dedi.

5e1cb4c1-4d34-4d04-8da6-e30a5e7c5b38.jpg

“PROJE VE İŞ BİRLİKLERİ GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ”

Üyeler arası paylaşımın yanı sıra, Antalya, ülke ve yurt dışında aynı amaçlar doğrultusunda kurulmuş olan yerel, bölgesel ve uluslararası sivil toplum kuruluşları, meslek odaları, üniversiteler, federasyon, konfederasyon, özel ve resmi kuruluşlar, devlet bakanlık ve yetkilileri ile proje ve iş birliktelikleri geliştireceklerini söyleyen Aksoy, “Ülkemizde yatırım yapmak isteyen yabancı yatırımcılara, aynı zamanda ithalat ve ihracat yapan veya yapmayı planlayan Türk iş insanlarımıza öncü, yol gösteren, aracılık ve ortaklık eden kurum olarak ülkemize maksimum seviyede döviz girişi ve istihdam sağlamayı hedeflemekteyiz. Bu anlamda bizler gibi hedefleri bulunan, bizimle bu yolda yürümek isteyen tüm iş insanlarını ANTİŞ’e katılmaya davet ediyorum. www.ant-is.org ve iletisim@ant-is.org adreslerimizden veya kurumsal telefon numaramız olan 0538 5685107’den bizlere ulaşılabilir” açıklamasında bulundu.

 

ANTİŞ YÖNETİMİNDE YER ALANLAR

Hamza Aksoy’un Kurucu Başkanlığı’nı üstlendiği ANTİŞ’in yönetiminde, Başkan Vekili olarak Erkan Yalçınbaş, Genel Sekreter olarak Evliya Baki, Sayman olarak Cihan Göktekin görev alıyor. Kurucular Kurulu Üyeliklerini ise Özgür Şanver, Yasin Mardin ve Erkan Kayabaşı yapıyor. YUSUF KATRAĞ’IN HABERİ

Bu haber toplam 6359 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim