Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2302.998
    %1.19
  • Dolar
    32.3201
    %0.22
  • Euro
    35.1053
    %0.01
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Askerden Geldi, Uluslararası Kick-boks Şampiyonası’nda İki Gümüş Madalya Aldı
22 Ekim 2019 Salı 11:03

Askerden Geldi, Uluslararası Kick-boks Şampiyonası’nda İki Gümüş Madalya Aldı

Uluslararası İskandinav Kick-Boks Şampiyonası'nda iki gümüş madalya elde eden milli boksör Eray Satıoğlu, "Hedefim dünya şampiyonu olmak" dedi.

Uluslararası İskandinav Kick-Boks Şampiyonası'nda iki gümüş madalya elde eden milli boksör Eray Satıoğlu, "Hedefim dünya şampiyonu olmak" dedi.

Norveç'in Oslo şehrinde düzenlenen Uluslararası İskandinav Kick-Boks Şampiyonası'nda, Light ve Kick Light branşlarında iki gümüş madalya kazanan milli boksör Eray Satıoğlu, İHA muhabirinin sorularını cevapladı. Askerden gelir gelmez ayağının tozu ile turnuvaya katılan Satıoğlu, "2 haftalık idmanla Norveç'e gittim. Kısıtlı süreçte günde 2 ya da 3 antrenman yaptım" ifadelerini kullandı.

"Biraz daha çalışma imkanım olsaydı şampiyonluk elde edebilirdim"

Vatani görevini yerine getirdikten sonra Ankara'ya gelip 2 haftalık çalışma ile turnuvaya katılan Eray Satıoğlu, "Norveç'te düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda Light ve Kick Light branşlarında 2.'lik elde ettim. Milli takım adına dövüştük ve güzel dereceler aldık. Askerden geldiğim için çalışmam kısıtlıydı. 2 haftalık idmanla Norveç'e gittim. Kısıtlı süreçte günde 2 ya da 3 antrenman yaptım. Sabahları koşum oluyordu. Öğlenden sonra güç antrenmanları ve akşamları teknik idmanlarım oluyordu. 2 haftalık süreç bu şekilde yoğun ve yorucuydu. Biraz daha çalışma imkanım olsaydı şampiyonluk elde edebilirdim" açıklamasında bulundu.

"Hedefim dünya şampiyonu olmak"

Hedeflerinden de bahseden Satıoğlu, şunları söyledi:

"Bundan sonraki süreçte önümdeki maçlara daha iyi hazırlanıp ülkemizi daha iyi şekilde temsil edeceğiz. Bu da benim için güzel bir dereceydi. Milli takıma girdim. Bayrağımızı dalgalandırmak adına orada mücadele verdim. Bundan sonraki hedefim dünya şampiyonu olmak. Türk bayrağını daha iyi yerlere taşımak istiyorum. Kendimi daha iyi yerlerde görmek istiyorum."

"3 senedir Keçiörengücü adına dövüşüyorum"

Kick Boks'a bir yakınının vesilesi ile başladığını dile getiren Eray Satıoğlu, "8.5 yıldır bu sporun içerisindeyim. Daha önce farklı kulüplerde çalışmışlığım oldu. Keçiörengücü Amatör Spor Kulübü açıldığında buraya transferim gerçekleşti. Hocam Erkan Çoruhlu bana çok yardımcı oldu. 3 senedir Keçiörengücü adına dövüşüyorum. Antrenmanlarımı bu kulüpte yapıyorum" diye konuştu.

"Bu kulüpten şampiyonlar, sporcular ve milli sporcular çıktı"

Kulübü Keçiörengücü'nün amatör branşlar olarak 3-4 yıl önce faaliyete girdiğini vurgulayan Boksör Satıoğlu, "Bu süreçte bu kulüpten şampiyonlar, sporcular ve milli sporcular çıktı. Başkanımız Sedat Tahiroğlu bize çok destek oldu. Kulübümüz tekvando, boks, kick boks, güreş gibi birçok branşta faaliyet gösteriyor. Bu kulübün sporcuları olarak daha iyi yerlerde olacağız. Gençlere de tavsiyem gelip spor yapmaya başlasınlar. Branş fark etmez. Herhangi bir spor dalı ile uğraşsınlar mutlaka" şeklinde konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 736 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim