Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.019
    %0.79
  • Dolar
    32.3697
    %0.12
  • Euro
    34.9682
    %-0.20
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Aşkım Kapışmak, Antalya’ya geliyor!
16 Şubat 2018 Cuma 21:34

Aşkım Kapışmak, Antalya’ya geliyor!

Son yılların en popüler davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, 21 Şubat’ta Antalya’ya geliyor.

 KİTAPLARINI İMZALAYACAK


Son günlerde yaptığı televizyon programlarıyla da tanınan yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, 21 Şubat’ta, yeni gösterisinin prömiyeri için Antalya’ya geliyor. Kişisel gelişim ve kadın-erkek ilişkilerine dair açıklamalarıyla dikkat çeken Aşkım Kapışmak; gösterisini Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonunda,  saat 19.30’da gerçekleştirecek. Ünlü davranış bilimleri uzmanı, etkinlik sonunda yazdığı kitapları okurları için imzalayacak. Saygın Eğitim & Danışmanlık firması tarafından düzenlenen etkinlik, Antalyalılara çok farklı kişisel gelişim deneyimi sunacak.  

askim-kapismak-21-subat.png


BİLETLER BİLETİX’TE


Firma sahibi Onur Atakan Bozkurt, tüm Antalyalıları 21 Şubat’ta gerçekleştirilecek gösteriye davet etti. Etkinlik hakkında bilgiler veren Bozkurt; “ Saygın Eğitim ve Danışmanlık olarak özellikle sosyal sorumluluk projelerine önem veren bir kuruluşuz.  Popüler davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak’ı Antalyalılarla buluşturuyoruz.  Bu seminerde; ‘gerçek ne, neden mutlu olamıyorum, değişebilir miyim,  yaşamın tadına ulaşabilir miyim’ sorularına cevap arayacağız.  Bizim için çok farklı bir etkinlik olacak. ” diye konuştu.  Etkinlik biletlerinin Biletix’te satışa çıktığı bilgisini veren Onur Atakan Bozkurt; “Değerli yazarımızı Antalya’da ağırlıyor olmaktan dolayı mutluyuz. Herkesi gösterimize bekliyoruz” diye konuştu. 

onur-atakan-bozkurt-001.jpg


AŞKIM KAPIŞMAK KİMDİR?


Ünlü Türk yazar ve davranış bilimleri uzmanı Aşkım Kapışmak, 1979 yılında İstanbul’da doğdu. On iki yaşındayken Arif Sağ Müzik Evi’nde konservatuar eğitimi aldı. Genç yaşlarda müzikle iç içe olan Aşkım Kapışmak’ın lise yıllarında birçok sahne deneyimi oldu. Liseden sonra Marmara Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokuluna girdi. Ancak bir öğretmeninin yönlendirmesiyle okuduğu bölümü bırakıp Marmara Üniversitesindeki eğitiminden sonra Amerikan Üniversitesi Newport’ta Davranış Bilimleri- Psikoloji lisansını tamamladı. Davranış Bilimleri okurken, zihinsel engelli ve kimsesiz çocuklarla gönüllü çalışmaya başladı. İki yıl boyunca Beden Dili Uzmanlığı ve İletişim Becerileri eğitimi de alan Kapışmak, Türkiye genelinde seminerler vermeye başladı. Sahnede daha etkili olmak isteyen Aşkım Kapışmak, Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iletişim, beden dili, diksiyon, oyunculuk ve sahne sanatları dersleri alarak üniversitede edindiği bilgileri tek kişilik gösteri şeklinde sahneye koymaya başladı. Kadınlar Sağdan, Erkekler Soldan adlı kitabını 2011de çıkardıktan sonra kitapta yazanları standup şeklinde sahnelemeye başladı. Son olarak Beni Benimle Aldatır mısın ve'Küçük Mutluluklar ' adlı kitabını okuyucuya sunan Aşkım Kapışmak, şu an üniversiteler, belediyeler, özel şirketlerde gösteri ve seminerler düzenliyor. Bununla birlikte bireysel ve kurumsal danışmanlık eğitimleri de veriyor. (Haber: Eyüp KOÇAK)

 

Bu haber toplam 13651 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim