Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
AVM'lerde yılbaşı ışıltısı
18 Aralık 2017 Pazartesi 13:08

AVM'lerde yılbaşı ışıltısı

ANTALYA'da bulunan alışveriş merkezleri ve beş yıldızlı oteller, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı.

ANTALYA'da bulunan alışveriş merkezleri ve beş yıldızlı oteller, yılbaşı hazırlıklarını tamamladı. Kent merkezindeki büyük alışveriş merkezleri, noel ağaçlı, binlerce led ışıklı ve yılbaşı süslü dekorlarıyla dikkat çekiyor.

Mall of Antalya, Deepo Alışveriş Merkezi, Terracity, Migros, Özdilek, MarkAntalya alışveriş merkezleri, yılbaşına özel rengarenk süslemeleriyle dikkati çekiyor. Havaalanı yolu üzerindeki Mall of Antalya ile Deepo Outlet Center'ın içi ve dışı yılbaşı süslemeleriyle renklendirildi. Her iki AVM'de irili ufaklı noel ağaçları ziyaretçilerin dikkatini çekti. 2 alışveriş merkezinin dış cephesi 1700 metre uzunluğunda ip led ışıkla kaplandı. AVM içinde kullanılan süslemeler için 300 adet mavi, beyaz led ışıklı, altın sarısı ve gümüş renginde süs topları ve noel ağaçlı tasarım uygulandı. Mağaza içindeki irili ufaklı noel ağacı özenle süslenerek yılbaşı için hazırlandı.

Lara bölgesinin popüler AVM'si TerraCity'de yılbaşı dekoru hem göze hem ruha hitap etti. 2016'ya özel tasarlanan yılbaşı dekorunda silindir ışık dekorları, altın bannerlar, top çelenkler, alınlıklara led ışıklar, ışıklı tavan dekorları, eğlenceli senaryo alanları ile ziyaretçilere alternatif alanlar hazırlandı. İşletmenin dış cephe aydınlatmasına özen gösterildiğini belirten TerraCity Alışveriş Merkezi yönetimi, "Dış cephe aydınlatmamız için 10 milimetrelik led ışıklı dev top noel ağacı üçgen şeklinde 10 metre uzunluğunda hazırlandı. AVM'nin ikinci giriş kapısının yanına ise ışıklı noel ağacı konuldu. İç bölümde ise yılbaşına özel fotoğraf köşeleri oluşturuldu" dedi.

Konyaaltı'ndaki Migros Alışveriş Merkezi havuz kısmı ve palmiye ağaçları led ışık kabloları ile donatıldı. AVM'nın diş planı da sarkık şekildeki led ışıklarla süslendi. İçeride ise kutup ayısı maketlerinin oluşturduğu müzik köşesi yapıldı. Müzik eşliğinde hareket eden kutup ayıları, alışveriş merkezine gelenlere renkli dakikalar yaşattı.

AVM'lerin yanı sıra 5 yıldızlı oteller de yılbaşı süslemelerini tamamladı. Rixos DownTown Otel girişine çam ağaçları ve süslerinden oluşan noel köşesi yapıldı. Aynı zamanda lobinin ortasına 7 metre uzunluğunda noel ağacı süslendi. Otelin giriş kısmındaki ışıklı süslemeler özellikle hava karardıktan sonra görsel zenginlik oluşturuyor. Rixos DownTown Otel Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Gizem Doğan, süsleme çalışması için otelin tüm çalışanlarının seferber olduğunu belirtti. Noel ağacı ve hediye paketlerini bizzat çalışanların hazırladığını vurgulayan Doğan, "Otelimizin iç dekorasyonunu kendi ellerimizle yaptık. Işık ışık oldu. Ağacımız lobi havuzumuzun yanına kuruldu" dedi.

FOTOĞRAFLI

AVM'lerde yılbaşı ışıltısı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1218 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim