Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.068
    %0.75
  • Dolar
    32.3623
    %0.09
  • Euro
    34.9104
    %-0.49
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Baka'nın Nisan Ayı Olağan Toplantısı
22 Nisan 2019 Pazartesi 16:38

Baka'nın Nisan Ayı Olağan Toplantısı

BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Nisan ayı olağan toplantısını Antalya Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

BATI Akdeniz Kalkınma Ajansı (BAKA) Yönetim Kurulu, Nisan ayı olağan toplantısını Antalya Valiliği ev sahipliğinde gerçekleştirdi.

Isparta Valisi Ömer Seymenoğlu başkanlığındaki BAKA Yönetim Kurulu toplantısına, Antalya Valisi Münir Karaloğu, Burdur Valisi Hasan Şıldak, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve il genel meclisi başkanları ile uzmanlar katıldı. Toplantının açılış konuşmasında Vali Ömer Seymenoğlu, yerel seçimlerde başarı sağlayan ve belediye başkanlığı ile il genel meclisi başkanlığına seçilen başkanları tebrik etti.

'YATIRIMCILARA CAN SUYU OLMAK İÇİN BURADAYIZ'

BAKA'nın Antalya, Isparta ve Burdur illeri için yeni dönemde de hayırlı projelerin altına imza atacağından şüphe duymadığını belirten Ömer Seymenoğlu, "Uygulayacağımız projeler, bu 3 ilimizde yaşayan vatandaşlarımız için gerek ekonomik anlamda, gerek sosyal anlamda hayırlara vesile olacaktır. Zaten bu duygularla toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Yatırımcılara bir can suyu olmak, onlara destek vermek için buradayız. Tarımla, çiftçilikle, hayvancılıkla uğraşan vatandaşlarımıza destek olmak adına, önerileri sunulan projeleri bu 3 il hakkında değerlendirerek uygulamaya almaya çalışıyoruz. Tek amacımız bu" açıklamasında bulundu.

'PROJELERİMİZDEN OLUMLU DÖNÜŞLER ALIYORUZ'

Geçmiş dönemde yürütülen projelerin olumlu dönüşlerini de alan ziyaretlerinde gördüklerini aktaran Ömer Seymenoğlu, "Vatandaşlarımız, yatırımcılarımız ve sivil toplum kuruluşlarından proje yapan arkadaşlarımız bu uygulamalardan gayet memnun. Umarım bundan sonra da ticaret ve sanayi odası başkanlıkları, il özel idareler, belediyeler ve valiliklerimiz ile beraber vatandaşlarımızın da desteği ve katkısı ile sunulan projelerle daha verimli, daha önemli işler yapacağımızdan eminim" dedi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 770 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim