

Balkonda yanan mangal itfaiyeyi alarma geçirdi
Antalya'nın Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi'nde balkonda yakılan mangal ateşinin dumanını gören bir vatandaşın "Ev yanıyor" diye itfaiyeyi araması itfaiye ve 112 ekiplerini alarma geçirdi.
Manavgat ilçesi Örnek Mahallesi'nde bir evin balkonunda yakılan mangalın çıkardığı duman nedeniyle vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezine ev yangını ihbarında bulundu. Olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Manavgat birimine bağlı itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Verilen adreste yangını bulamayan itfaiye ve diğer ekipler, çevrede yaptıkları araştırmadan bir sonuç alamadı.
Bu sırada itfaiye ekiplerini gören bir vatandaş sokaktaki dairelerden birinde ikamet edenlerin balkonda mangal yaktıklarını, daha sonra mangalı söndürürken duman çıktığını, ihbarda bulunan vatandaşın dumanı yangın zannetmiş olabileceğini söyledi. Çevrede bir süre daha araştırma yapan ekipler, olay yerinden ayrıldı.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- AYDINLATMA DİREĞİNE ÇARPAN OTOMOBİLİN TAKLA ATTIĞI ANLAR KAMERAYA YANSIDI
- HATAY’DA TARİHİ VALİLİK BİNASINDA RESTARASYON ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
- KURDUĞU SİSTEMLE DEPOLADIĞI YAĞMUR SUYUNU EVDE KULLANAN VATANDAŞ SOSYAL MEDYADA İLGİ ODAĞI OLDU
- ÖĞRENCİLER MASA TENİSİYLE ODAKLANMA SORUNUNU AŞTI, BAŞARIYA ULAŞTI
- DEPREMZEDE AİLENİN YAŞADIĞI KONTEYNER ALEVLERE TESLİM OLDU: ANNE VE 2 EVLADI DUMANDAN ETKİLENDİ
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim
































