Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya27 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2324.028
    %0.75
  • Dolar
    32.3552
    %0.07
  • Euro
    34.973
    %-0.14
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başındaki Kurşunla İki Gün Gezen Genç Uyutuluyor
18 Aralık 2018 Salı 14:03

Başındaki Kurşunla İki Gün Gezen Genç Uyutuluyor

Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Nörolog Doç.

Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Nörolog Doç. Dr. Eralp Çetinay, başına isabet eden mermiyle iki gün yarı baygın gezen Oğuzhan Ç.'nin son durumuyla ilgili, "İlk muayenesinde saptanamasa da çekilen tomografisinin ardından ateşli silah yaralanması olduğunu tespit ettik. Kafa içi basıncını düşürmek adına şu an hastayı uyutuyoruz. Hayati tehlikesi ise devam ediyor" dedi.

Adana'da ailesinin alkol aldığı için sarhoş olduğunu düşündüğü ve iki gün boyunca yarı baygın gezen Oğuzhan Ç.'nin hastanede yapılan kontrolünde kafasına yorgun mermi isabet ettiği belirlendi.

Tedavi altına alınan Oğuzhan Ç.'nin sağlık durumuyla ilgili bilgi veren Çukurova Üniversitesi Balcalı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden Nörolog Doç. Dr. Eralp Çetinay, Oğuzhan Ç.'nin dün öğle saatlerinde şuur bozukluğu şikayetiyle birkaç acil servise başvurduktan sonra Balcalı Hastanesi'ne geldiğini söyledi. Doç. Dr. Çetinay, "Bize geldiğinde konfüze dediğimiz tam koma halinde olmasa da durumu orta seviyelerdeydi. Acil servisteki doktorların yaptığı muayenede kafasının sağ yan kısmında küçük bir yaralanma tespit edildi. Yapılan tetkiklerin ardından tomografisinde ateşli silah yaralanması olduğunu saptadık. Daha sonra hastayı hemen Nöroloji Bölümü Yoğun Bakım Ünitesi'ne yatırdık. Şu an genel durumu orta seviyede. Kafa içi basıncını düşürebilmek adına şu an hastayı uyutuyoruz. Hayati tehlikesi ise şu anda devam ediyor" ifadelerini kullandı.

Oğuzhan Ç.'nin başına isabet eden kurşunla 1-2 gün şuuru bozuk bir şekilde gezdiğini öğrendiklerini aktaran Çetinay, "Muhtemelen bir madde ya da ilaç etkisinde olduğu düşünülmüş. Hikayesinde böyle bir yaralanmadan bahsedilmediği için şüphelenilmemiş. Fakat giderek kötüleşmesinin ardından buradaki muayenesinde durumu saptanıyor ve hemen tedavisine başlandı. İlk muayenede görülmese de saç tıraşı yapıldıktan sonra kafasının sağ yanındaki yaralanma gözlemlenebildi" diye konuştu.

Bu haber toplam 978 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim