Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya22 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2296.158
    %0.90
  • Dolar
    32.3236
    %0.23
  • Euro
    35.0675
    %-0.12
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Alıcık; “Eğitime, maneviyata ve ülkemize önem veriyoruz”
07 Nisan 2018 Cumartesi 08:28

Başkan Alıcık; “Eğitime, maneviyata ve ülkemize önem veriyoruz”

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz. Biz eğitime de, maneviyatımıza da, ülkemize...

AYDIN (İHA) – Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz. Biz eğitime de, maneviyatımıza da, ülkemize de önem veriyoruz" dedi.

Nazilli Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu halı sahası düzenlenen törenle açıldı.

Okul bahçesinde düzenlenen törene, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hıdır Dağaşan, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Latif Akgün, daire müdürleri, mahalle muhtarları, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Açılışta konuşan Mehmet Sofuoğlu İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Mustafa Savaş, "Sayın başkanımız Haluk Alıcık'a ve Nazilli Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz. Bize güzel bir tesis kazandırdı, öğrencilerimiz bundan dolayı çok mutlular. Okulumuzun bahçe ve peyzaj düzenlemesinde de katkılarından dolayı kendilerine ayrıca teşekkür ediyorum ve bundan sonraki katkılarını da bekliyorum" ifadelerini kullandı.

Nazilli Belediyesi olarak eğitime verilen desteğin devam edeceğinin altını çizen Belediye Başkanı Haluk Alıcık, "Okul idarecilerimiz bize geliyorlar, bizde elimizden geldiğince okullarımıza yardım etmeye çalışıyoruz. 2009'dan 2018'e kadar eğitime harcadığımız hizmet miktarı 8 milyon liraya yaklaştı. Bazı arkadaşlar televizyon ve gazetelere verdiği beyanatlarda "sen eğitime niye para veriyorsun, sen camilere niye para veriyorsun" diyerek beni eleştiriyor. Bende onlara diyorum ki, Nazilli Belediyesi olarak eğitime destek bizim işimiz. Biz eğitime de önem veriyoruz, maneviyatımıza da önem veriyoruz, ülkemize de önem veriyoruz. Bundan dolayı da her türlü yatırımı yapmaya devam ediyoruz. Okulumuzdaki halı saha tesisi yaklaşık 236 bin liraya mal oldu. Menderes Anadolu Lisesi'nde de bir halı saha yaptık. Ekiplerimiz şu an Dallıca İlkokulu'nda halı saha yapım çalışmalarını sürdürüyor. Çocuklarımıza hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Açılış duasının okunmasının ardından kurdele kesildi. Öğrencilerle birlikte halı sahada top oynayan Alıcık, çocuklarla sohbet edip hatıra fotoğrafı çekildi.

Başkan Alıcık; “Eğitime, maneviyata ve ülkemize önem veriyoruz”

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 43335 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim