Bugün 23 Nisan 2024 Salı
  • Antalya24 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2429.254
    %-0.19
  • Dolar
    32.552
    %0.19
  • Euro
    34.8813
    %0.59
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Böcek, Muhtarları Dinledi
18 Temmuz 2019 Perşembe 10:53

Başkan Böcek, Muhtarları Dinledi

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'nde muhtar ve STK temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, "Korkuteli'nde tüm sorunları...

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Korkuteli'nde muhtar ve STK temsilcileriyle bir araya geldiği toplantıda, "Korkuteli'nde tüm sorunları çözmek için çalışıyoruz. Öncelikli hedeflerimiz var" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, "Yerelden kalkınma, yerinden yönetim" anlayışıyla başlattığı ilçe buluşmalarına Korkuteli'nde devam etti. Ziyareti kapsamında ilk olarak bir otelde muhtarlar ve STK temsilcileriyle buluşan Başkan Böcek, danışmanları, belediye bürokratları ve daire başkanlarıyla sorun ve talepleri dinledi, fikir alışverişinde bulundu. Toplantıda, mahalle muhtarları, ova yollarının kime ait olup olmadığı konusunda muhatap bulamadıklarını ifade etti. Ayrıca, ASAT bünyesinde sulama suyu sorunları, içme suyu, mezarlıklarda kapalı alan, yol, grup yolları, asfalt ve sıcak asfaltla ilgili taleplerini dile getirdi. Muhittin Böcek, muhtarlar ve STK temsilcilerinin sorun, öneri ve taleplerini yerine getirilmesi için ilgili daire başkanlarına talimat verdi.

'GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ'

CHP İlçe Başkanı Yıldıray Çıldır ve İYİ Parti İlçe Başkanı Cemal Tınkaz da katıldığı toplantıda konuşan Başkan Böcek, "Gece gündüz demeden 99 gün hep birlikte koşmuştuk ve sonuç olarak 100. günde yüzümüz güldü. Korkuteli'nde muhtar ve STK temsilcileri ile buluşarak sorunları yerinde görmek ve dinlemek için geldik. Çalışma arkadaşlarım, Büyükşehir Belediyesi ve diğer meclis üyesi arkadaşlarımla beraber Antalya'mıza, Korkuteli'mize güzel hizmetler yapacağız" dedi.

Toplantıda 58 muhtar, dernek ve kooperatif başkanı olduğunu vurgulayan Böcek, "Birlikte çalışacağız. 5 yıl boyunca kimseyi ötekileştirmeden yolumuza devam edeceğiz. Öncelikli hedeflerimiz var. Korkuteli'nin sorunları ile ilgili yapılması gereken ne varsa ilgili birlikte çözüm arayacağız. Bize yakışanı yapacağız" diye konuştu.

Muhittin Böcek, toplantının ardından Korkuteli Belediye Başkanı Ömer Niyazi İşlek'i de makamında ziyaret etti. Başkan Böcek, ziyaretin anısına Ömer Niyazi İşlek'e fincan takımı hediye etti.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1101 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim