Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2243.58
    %-0.04
  • Dolar
    32.3311
    %0.07
  • Euro
    35.1468
    %-0.16
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Can: "Belediyecilik Şehirdeki Bütün İnsanları Kucaklamaktır"
22 Şubat 2019 Cuma 17:58

Başkan Can: "Belediyecilik Şehirdeki Bütün İnsanları Kucaklamaktır"

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi ve Gamgam Grup'un desteğiyle Barbaros Mahallesi'nde yapılan ve Ahmet Gamgam'ın adının verildiği cami ve taziye evi düzenlenen...

Mersin'in Tarsus İlçe Belediyesi ve Gamgam Grup'un desteğiyle Barbaros Mahallesi'nde yapılan ve Ahmet Gamgam'ın adının verildiği cami ve taziye evi düzenlenen törenle açıldı.

Trabzonspor Kulübü eski Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'nunda katıldığı açılış programı öncesi Cuma namazı kılındı.

Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can, törende yaptığı konuşmada, görevde bulundukları süre zarfında en çok öne çıkan özelliklerinin ayrım yapmamak, ötekileştirmemek olduğunun altını çizdi. Başkan Can, "Belediyecilik, şehrimizde yaşayan bütün insanlarımızı kucaklamaktır, sevmektir. Belediyecilik, bir tek vatandaşımızın bile burnu kanamaması için çalışmaktır. Biz bunu siz değerli hemşehrilerimizle beraber başardık. Birinci önceliğimiz Tarsus'umuzda huzurumuzun kardeşliğimizin bozulmamasıdır. Her gittiğim yerde belirtiyorum. Gözümüzün önünde Suriye örneği var. Dün olduğu gibi bugün de yarında huzurla birlikte yaşayacağız. Bizim görevimiz sadece yol, park yapmak değil, bizlerin görevi çocuklarımıza daha güzel bir şehir bırakmak. Sizlerden ricam anne babalar olarak çocuklarımıza gençlerimize sahip çıkalım. Vatana, millete, memlekete faydalı olması için çocuklarımıza gençlerimize, çocuklarımıza sahip çıkacağız. Belediyecilik bütün insanlarımızın birlik ve beraberlik içinde yaşamasını sağlamaktır ve biz bunu uyguladık. Şehrimizi belediyeciliği bilmeyenlere Tarsus'umuzu bırakmayacağız. Sandıkları patlata patlata yine bu seçimi kazanacağız. Futbol takımı tutar gibi parti tutmayalım. Elimizi vicdanımıza koyalım. 5 yılda Şevket Can çalıştıysa oylarınızı verin. Çalıştıysam, ayrım yapmadan, ayırmadan, gece uyumadan gündüz yorulmadan çalıştıysam hakkımı verin. Biz bu şehrin sigortasıyız. Bu güzel şehirde gençlerimiz ve çocuklarımıza daha bir gelecek bırakmak için çalışıyoruz" şeklinde konuştu.

Tören kurban kesimi, okunan dualar ve kurdele merasiminin ardından sona erdi.

Bu haber toplam 1486 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim