Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2509.141
    %1.01
  • Dolar
    32.5708
    %0.11
  • Euro
    34.7831
    %0.14
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Esen, Başkan Genç'i Ağırladı
25 Haziran 2019 Salı 17:03

Başkan Esen, Başkan Genç'i Ağırladı

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ağırlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Antalya'da seçilmiş arkadaşlarımızla birlikte,...

DÖŞEMEALTI Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ağırlayan Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, "Antalya'da seçilmiş arkadaşlarımızla birlikte, bütün olarak çalışacağız" dedi.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Döşemaltı Belediye Başkanı Turgay Genç'i makamında ağırladı. Turgay Genç'in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Esen şöyle konuştu;

"Sonuçları güzel olan bir seçim geçirdik. Ülke içinde hayırlı olacağına inanıyoruz. Özellikle geçtiğimiz hafta sonu yapılan İstanbul seçiminde toplum, siyasetten ne beklediği, bizlerden ne beklediği konusunda hepimize güzel mesajlar ve görevler verdi. Başkanım ve diğer seçilmiş arkadaşlarımızla beraber toplumun hem o siyaseten beklentilerini hem de yerelde hizmet beklentilerini kusursuz, harfiyen yerine getireceğiz. Birbirimize güç olacağız, destek olacağız, birbirimize moral olacağız. İnşallah her şeyin sonunda da görevlerimizi yerine getirip güzel bir Antalya'da Konyaaltı'nda, Döşemealtı'nda mutluluğu beraber halkımızla birlikte paylayacağız. Yıllardır tanıdığım bir arkadaşım, yüreğini bildiğim bir arkadaşım. İyi niyetini ve güzel çalışma isteğini bildiğim bir arkadaşım. Döşemealtı'nda çok güzel işlere imza attı. Kendisi, Döşemealtı'nı Döşemealtı haline getiren önemli bir siyasetçidir. Bunun da böyle devam edeceğine inanıyorum. Teşekkür ediyorum ziyaretleri için. Başarılar diliyorum, bütün seçilmiş arkadaşlarımıza."

Turgay Genç ise Konyaaltı'nın önemli bir bölge olduğunu belirterek, "Dünya kentinin Antalya olduğunu düşündüğünüz takdirde Konyaaltı'nın misyonu da bu değerde. Kadrosuyla, ekibiyle Türkiye ve dünyaya yakışır şekilde Konyaaltı'nı taçlandıracağına inancım tam. İstanbul'da aldığımız güzel seçim sonucuyla birlikte bu günü değerli arkadaşlarımızı ziyaret ederek geçirelim istedik. Antalya'nın merkez ilçeleri olarak bir bütünlük içerisinde kentimize yakışır hizmetlerle devam edeceğimize inanıyorum. Kendisine bir kez daha başarılar diliyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 655 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim