Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya16 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Kumbul, DÖSİAD'a konuk oldu
22 Mart 2018 Perşembe 18:03

Başkan Kumbul, DÖSİAD'a konuk oldu

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (DÖSİAD) aylık olağan toplantısının konuğu oldu.

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, Döşemealtı Sanayici ve İş Adamları Derneği'nin (DÖSİAD) aylık olağan toplantısının konuğu oldu.

DÖSİAD'ın aylık olağan toplantısına CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul, il yöneticileri ve Döşemealtı İlçe Başkanı Zekeriya Altun katıldı. Toplantının açılış konuşmasını yapan DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, göreve yeni seçilen CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'a başarılar diledi. Başkan Gencer, "Ülkemizin seçimleri konuştuğu bu günlerde bütün siyasi parti yöneticilerimizi konuk edeceğiz. Onların ülkemize ve kentimizin sorunlarına bakışını, çözüm önerilerini dinleyeceğiz" dedi.

CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul ise Organize Sanayi Bölgesi (OSB) nedeniyle Döşemealtı'nın Antalya sanayisinin kalbi olduğunu ifade etti. Başkan Kumbul şunları söyledi:

"Sizler, kentimizi kalkındıran, üretim yapan, ihracat yapan, yurdumuza döviz kazandıran, önemli ölçüde yurttaşımızı istihdam eden işadamlarımızsınız. Aynı zamanda DÖSİAD çatısı altında bir araya gelerek, yalnızca iş dünyamızda değil, yalnızca ekonomide değil, sahip olduğunuz olanaklarla, imza attığınız sosyal projelerinizle de toplumsal kalkınmamıza büyük katkılar sağlamaktasınız. Öncelikle sizlere teşekkür etmek istiyorum."

'KENT EKONOMİSİ PAMUK İPLİĞİNE BAĞLI'

Antalya ekonomisinin tarım ve turizmin yanı sıra bunlara dayalı ticaret ve sanayiye bağlı olduğunu kaydeden Başkan Kumbul, "Turizmde kitle turizmine ve yalnızca iki pazara bağımlıyız. Tarımda az sayıda ürüne ve Rusya pazarına bağımlılığımız fazla. Genel olarak baktığımızda da Antalya ekonomisi bütünüyle dış politikamıza bağlı. Durum böyle olunca, bir de bu sektörlerdeki yapısal sorunları ekleyince bütün kent ekonomisinin pamuk ipliğine bağlı olması ve en ufak bir siyasi rüzgarda savrulup gittiğimiz gerçeği ile karşılaşıyoruz" dedi.

Toplantının sonunda DÖSİAD Başkanı Gültekin Gencer, katılımlarından dolayı CHP İl Başkanı Ahmet Kumbul'a plaket takdim etti.

FOTOĞRAFLI

Başkan Kumbul, DÖSİAD'a konuk oldu

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 1272 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim