Bugün 25 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya26 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2427.694
    %-0.04
  • Dolar
    32.5699
    %0.15
  • Euro
    35.0032
    %0.66

Binali Efe / KONUK YAZAR

12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Binali Efe / KONUK YAZAR

Başkan Muhittin Böcek, Abdal Musa Etkinliklerine davetlidir

26 Haziran 2019 Çarşamba 07:00

16 Nisan 2019, Salı günü Yerel seçimlerin ardından 8 Nisan’da mazbatasını alan Antalya Büyük şehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e hayırlı olsun dilekleri, aradan geçen üç ay gibi uzun sayılacak zaman dilimin de ziyaretçi akımı halen aralıksız devam etmektedir.

Anladığım kadarıyla yoğun ziyaret akımından son derece mutlu olduğu her halinden belli olmakla beraber; Seçim süresi içinde Antalyalılara vermiş olduğu Onlarca projeleri yerine getirmek için artık hafta da bir gün halk günü ziyaretleri kabulüne başlayacağını anlattı.

Antalyalılara vermiş olduğu sözleri yerine getirmek için kollarını sıvamış, ekibini oluşturmuş muzaffer bir komutan edasıyla “Sart’ını vermiş” rahatlığı yüzüne yansımaktaydı.

Elmalı ilçesinin, Tekke köyün de huzur için de yatan Geleneksel, ulusal ve Uluslararası Abdal Musa Anma etkinlikleri organizasyon görevlileri olarak, Tekke Köyü’nün değişmez Dernek Başkanı Ali Eriş ve Postişini dede Hüseyin Eriş ile köy muhtarı Mustafa Bey, HBVAKV Antalya Konuksever Şube (Cemevi ) Başkanı Nurettin Erdoğan, Alevi örgütlerinin her kademesinde görev yapmış olan kanaat önderi Zeynel Can ve ANET AŞ’nin Yönetim kurulu Üyesi ve HBVAKV Genel Merkez Genel Saymanı bendeniz ( Binali Efe)  Muhittin Başkanı Makamında ziyaret ettik.

04, Temmuz 2019 Cuma günü başlayacak ve dört gün sürecek olan Abdal Musa Anma Etkinlikleri için zaruri ihtiyaçlar hakkında kendisinden talep etmiş olduğumuz yardımlar hakkında istişare ederken, hiç tereddüt etmeden belediyemizin olanakları ve yassalar çerçevesinde anma Etkinliklerinin iyi geçmesi Pirimize ve Antalya’mıza yakışan ne varsa elimizde ne gelirse, memnuniyetle yapacağını söylerken gözlerinin içi gülüyor ve babacan tavır ve anlayışıyla yaklaşması STÖ adına son derece sevindiriciydi.

Ziyaretimiz sırasında son derece neşeli tavırları sergilemesi her şeyin yolunda olduğunu gösteriyordu…  Sohbetimiz süresince arada bir espriler yapan Başkan Muhittin Böcek’i bu kadar rahat ve huzurlu görmemiz bir Antalya sevdalısı olan bizleri son derece memnun etiğini söylemeden geçemeyeceğim.

Ziyaretimizi mümkün mertebe kısa tuttuğumuz halde o kıssa zaman diliminde onlarca telefon konuşmaları ve bir o kadar da bekleyen ziyaretçileri ağırlamak, kucaklaşmak ve hal ve hatırlarını sorup tebrikleri kabul etmek içinde memnuniyetini dile getirirken  “Bundan sonra halka açık ziyaret günü” yapacağını Antalyalı hemşerilerime hizmet için projelere ağırlık vereceğine dair düşüncelerini ifade etmiş oldu.

Konyaaltı Belediye başkanlığı süresince yapmış olduğu hizmetlerle onlarca ödül alan, İlçeyi çağdaş normlarla donatan, insanların yaşamlarını kolaylaştıran tüm projelere imza atan, tecrübenin doruğunda olan Muhittin Başkan şimdi tüm Antalya’ya hizmet etmenin haklı gururunu yaşıyor.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek önümüzdeki 5 yıl içinde onurlu duruşuyla, bilgi ve tecrübesiyle gözündeki pırıltı, yüzünde ki ifade ve gönlündeki imanla Antalya’yı baştan yaratacağına kararlıdır.

 

 

 

Bu yazı toplam 1660 defa okunmuştur.
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim