Bugün 19 Nisan 2024 Cuma
  • Antalya17 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2497.855
    %0.56
  • Dolar
    32.5859
    %0.11
  • Euro
    34.6982
    %-0.00
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Oğuz Vatandaşların Bayramını Kutladı
21 Temmuz 2021 Çarşamba 13:58

Başkan Oğuz Vatandaşların Bayramını Kutladı

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye tarafından düzenlenen programda ilçe halkıyla bayramlaştı.

Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, belediye tarafından düzenlenen programda ilçe halkıyla bayramlaştı. Oğuz burada, çocuklara bayram harçlığı vererek, onlarla sohbet etti.

Kahramankazan Belediyesince Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı düzenlendi. Milli Egemenlik Parkı'ndaki programa, Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz, İlçe Kaymakamı Engin Aksakal ve ilçe protokolüyle siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı. Yapılan toplu bayramlaşmanın ardından, dualar edildi.

Çocuklara harçlık verdi

Başkan Oğuz, bayramlaşmanın ardından, burada bulunan çocuklara bayram harçlığı vererek, onlarla sohbet etti. Oğuz daha sonra ise vatandaşlarla hatıra fotoğrafı çektirdi. Oğuz, yürüyerek geldiği ve programın bitiminde yine yürüyerek ayrıldığı etkinlik alanına geliş ve gidişinde karşılaştığı vatandaşlarla da bayramlaşarak, bir süre sohbet etti.

"Toplumsal birliğimizi güçlü tutmalıyız"

Başkan Oğuz, bayramların sevgi, kardeşlik ve hoşgörü duygularının pekiştiği günler olduğunu belirterek, "Bayramlar toplumsal birliğimizi sağlayan değerlerin hatırlandığı, güzelliklerin ve iyiliklerin yoğun olarak yaşandığı, insanlar arasında karşılıklı sevgi ve saygının geliştiği, dostluk ve kardeşlik hislerinin güçlendiği günlerdir. Bütün bu değerleri barındıran dinimizin anlamlı günlerinden biri olan Kurban Bayramı, özellikle yardımlaşma ve paylaşmayı da ifade etmektedir. Bu vesileyle toplumsal birliğimizi daha da güçlü tutmalıyız. Bu anlamlı ve özel günlerde, akraba ve komşularımızın yanı sıra kimsesizlerimizi de ziyaret ederek Kurban Bayramı'nı ruhuna uygun yaşamalıyız. Kurban Bayramı'nın başta aziz şehitlerimizin değerli aileleri ve gazilerimiz ile tüm İslam âlemine, ülkemize, insanlığa sağlık ve huzur getirmesini diliyor, tüm hemşerilerimin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum" diye konuştu.

Antalya Son Haber

Bu haber toplam 1787 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim