

Başkan Tarhan’dan Çalışanlara Masa Tenisi Jesti
Mezitli Belediyesi personel arasındaki kurum içi iletişim, dostluk bağlarını güçlendirmek ve çalışanları spor yapmaya teşvik etmek amacıyla masa tenisi alanı oluşturdu.
Belediyeye ait kafeteryanın oyun alanına kurulan ve öğlen molalarında aktif olan masa tenisine personeller yoğun ilgi gösterdi. Çalışma arkadaşlarının tenis maçını seyretmek için yanlarına giden Başkanı Neşet Tarhan, önümüzdeki günlerde personeller arası masa tenisi turnuvası yapacağını dile getirdi. Daha sonra raketi eline alan Tarhan, ısınma atışı yaptı. Boyunun uzun olmasını avantaja dönüştüren Tarhan, yaklaşık 15 dakika süren rallide rakibi Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Öztürk'ü terletti.
Daha önce oyun alanına ayak bilardosunu kurduklarını dile getiren Tarhan, "Çalışanlarımıza rahat ve stresten uzak bir ortam sunmak adına tüm imkanları sağlıyoruz. Personellerimiz, pandemi öncesi futbol takımı oluşturarak belediyemize ait halı sahalarda ter döküyorlardı. Personeller arası diyalogu ve takım ruhunu güçlendirmek için çeşitli turnuvalar düzenledik. Şimdi ise belediye ana hizmet binamızda ayak bilardosunun yanı sıra masa tenisini kurduk. İlerleyen günlerde masa tenisi turnuvaları yapmayı planlıyoruz. Çalışanlarımızın öğlen molalarında spor yaparak hareket etmelerini istiyoruz" dedi.
Antalya Son Haber
Erbaş, Hacı Bayram Veli Camii’nde teravih namazı kıldırdı
Otomobilin yan yattığı kaza anı kameraya yansıdı
Samsun'da trafik kazası: 3 yaralı
ABD'de düzenlenen yarışmada dünya 2.'si oldu
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8

- SULARIN YÜKSELDİĞİ EVİNDE MAHSUR KALAN FELÇLİ ADAMIN YARDIMINA KIZILAY EKİPLERİ YETİŞTİ
- HATAY’DA UYUŞTURUCU SATICILARIN YÖNELİK OPERASYON; 4 GÖZALTI
- EVLERİNDE SAKSI İÇERİSİNDE KENEVİR YETİŞTİREN TACİRLERE OPERASYON
- DEPREMİN İZLERİNİN SİLİNDİĞİ KENTTE, 1540 TAKIM, ROBOT YARIŞMASINDA DERECE YAPMAK İÇİN MÜCADELE VERECEK
- KALDIRIMDA YÜRÜYEN KADININ BOYNUNDAKİ KOLYEYİ ÇALARAK KAÇTI
Tel : 0532 474 99 63 | Haber Yazılımı: CM Bilişim

































