Bugün 18 Nisan 2024 Perşembe
  • Antalya21 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2486.665
    %0.60
  • Dolar
    32.5193
    %0.24
  • Euro
    34.8355
    %0.38
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Topaloğlu'na Ziyaret
19 Ağustos 2019 Pazartesi 13:08

Başkan Topaloğlu'na Ziyaret

MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP eski Antalya Milletvekili Uzm.

MHP eski Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP eski Antalya Milletvekili Uzm. Dr. Nesrin Ünal ve Antalya Barosu eski Başkanı avukat Alper Tunga Bacanlı, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nu ziyaret etti.

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun makamında gerçekleşen ziyarette Başkan Yardımcısı Mustafa Bilici de hazır bulundu. Başkan Necati Topaloğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Oğan, Ünal ve Bacanlı'ya teşekkür etti. Konuşmasında Kemer hakkında kısa bilgiler veren Başkan Topaloğlu, "Biz göreve geldiğimiz ilk günden bu yana Kemer için çalışıyoruz. Mecliste sayı olarak azınlıktayız ama şu ana kadar aldığımız bütün kararlar meclisten geçti. Çünkü biz kimseyi ayrıştırmıyoruz. Kaynaşmaya çalışıyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde kararlar alıyoruz. Meclisimizde bütün partilere eşit davranıyoruz. Amacımız Kemer'e hizmet etmek. Çok çalışmalıyız. Halkımızın bizden beklentisi yüksek ve bunun farkındayız. El ele verip ilçemizdeki bütün sorunları tek tek çözeceğiz" dedi.

MHP eski Milletvekili Sinan Oğan ise Başkanı Necati Topaloğlu'nun hürmet ettiği, başarılı bir belediye başkanı olduğunu söyledi. Topaloğlu'nun seçimleri kazanacağını bildiğini ancak bu kadar büyük farkla kazanacağını tahmin etmediğini aktaran Oğan, "Necati Topaloğlu başkanıma görevinde başarılar diliyorum. Kendisi gerçekten başarılı bir siyasetçi. Kemer'e yapacağı katkılardan ve değerlerden hiç kuşkum yok. Kemer benim için turizmin başkenti. Başkanımız da bunun farkında ve Kemer'e katkı sağlayacak projelerini birer birer yerine getireceğine inanıyorum" diye konuştu.

MHP eski Antalya Milletvekili Ünal ve Antalya Barosu eski Başkanı Bacanlı da misafirperverliklerinden dolayı Topaloğlu'na teşekkür etti.

Ziyaretten sonra Oğan, Ünal ve Bacanlı, Topaloğlu ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 779 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim