Bugün 28 Mart 2024 Perşembe
  • Antalya18 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2308.161
    %1.42
  • Dolar
    32.328
    %0.24
  • Euro
    35.0931
    %-0.05
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Türel Kaş'ta vatandaşlarla oruç açtı
24 Mayıs 2018 Perşembe 14:28

Başkan Türel Kaş'ta vatandaşlarla oruç açtı

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş'ta düzenlenen iftar programında vatandaşlarla oruç açtı.

ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kaş'ta düzenlenen iftar programında vatandaşlarla oruç açtı. Başkan Türel, "Bizi büyüten birlik ve beraberliktir. Bunu başardığımızda yedi düvel birleşse ki birleşiyor, bileğimizi bükemiyor, bükemez" diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi iftar sofrası Kaş ilçesinde kuruldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, iftarını Kaşlılar ile birlikte açtı. Kaş Belediye Başkanı Halil Kocaer ile çok sayıda vatandaşın katıldığı iftarda konuşma yapan Başkan Türel, Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diledi. Başkan Türel, Ramazan ayında diğer aylardan daha fazla çalıştıklarını, mesaiyi sahura kadar uzattıklarını söyledi.

MUASIR MEDENİYETE ULAŞMAK ÇALIŞARAK OLUR

Başkan Türel, şöyle devam etti:

"Muasır medeniyet seviyesine ulaşmak oturarak olmaz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün söylediği gibi çalışarak olur. Bir gün Antalya'dayız ertesi gün Ankara'da. Her gün bir şantiyedeyiz. Bu çalışma ve beraberlikle de eser vermeye devam ediyoruz. 70'li senelerden beri bilirim Bezirgan Yolu konuşulur hayaldi, ama şimdi gerçek oluyor. Çavdır Palamut yolunun sıcak asfaltı bütün hızıyla devam ediyor. Avullu Terminali bitmek üzere. Çandır'da Ova'da ve Sütleğen'de spor salonu, düğün salonları, kapalı salonlarımız geliyor. Otogarı Avullu'ya taşıyınca mevcut otogar çok güzel bir projeyle Kaş halkına kazandırılacak. Asfaltlar yollar, köprüler, sulama suları, terminaller, bu mübarek ayda rahmet ve bereketle geliyor. Biz sizlerin destekleri sayesinde bunları gerçekleştiriyoruz."

EKONOMİ 15 SENEDE 3.5 KAT BÜYÜDÜ

Birlik beraberlik ve istikrar sayesinde Türkiye'nin büyüdüğünü belirten Başkan Menderes Türel, "15 senede Türkiye 3.5 kat ekonomisini büyütmüş. Hazmedemeyenler bunu yapan iktidarı ve lideri bu memleketin başında istemiyorlar. Tezgahlar, kumpaslar kuruyorlar. Gezi olayları, arkasından 17-25 Aralık, arasından 15 Temmuz. Milletimiz bu hainlere fırsat vermedi. Biz bu milletin büyüklüğü ve sağduyusuyla ayakta kalıyoruz. Buralarda bu huzurlu sofraları paylaşabiliyorsak, önce sınır boyunda nöbet tutan Mehmetçiğimize canını kanını feda eden şehitlerimize ve gazilerimizi borçluyuz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Başkan Türel Kaş'ta vatandaşlarla oruç açtı

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 779 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim