Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Türel Kepez'de iftar yaptı
20 Haziran 2017 Salı 13:38

Başkan Türel Kepez'de iftar yaptı

KEPEZ İlçesi Yeni Mahalle'de orucunu vatandaşlara açan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ardından ev ziyaretleri yaptı.

KEPEZ İlçesi Yeni Mahalle'de orucunu vatandaşlara açan Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, ardından ev ziyaretleri yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Kepez İlçesi Yeni Mahalle'de kurulan iftar yemeğine katıldı. Türel, sıraya girerek, yemeğini aldı ve konuk olduğu bir masada vatandaşlarla birlikte orucunu açtı. İftar sofrasında vatandaşlarla sohbet eden Türel, sorun ve taleplerini dinledi, fikir alışverişinde bulundu. Türel, yoğun sevgi gösterisinde bulunan Kepezlilerle öz çekim yapmayı da ihmal etmedi.

ALİ SEVİNCE BOĞULDU

Başkan Menderes Türel, iftar sofrasına beraber oturduğu Ismahan Yağız'ın daveti üzerine evine konuk oldu. Ismahan Yağız'ın engelli oğlu 30 yaşındaki Ali, Başkan Türel'i görünce heyecanlandı ve büyük bir sevinç yaşadı. Ali ile yakından ilgilenen Türel, sohbet etti, ihtiyaçlarını ve durumunu sordu. Başkan Türel, bürokratlarına, Ali'nin ihtiyaçlarının karşılanması ve engellilere yönelik hizmetlerden faydalanması için ne gerekiyorsa yapılması talimatı verdi.

ELLERİYLE KAHVE YAPTI

Başkan Türel, Ismahan Yağız'ın evinden çıkarken, balkondan kendisine yoğun sevgi gösterisinde bulunan Müslüm Kama adlı gençle esprili bir diyaloga girdi. Kama, Türel'i evine kahve içmeye davet etti. "Kendi ellerinde yapacaksan gelirim" diyen Başkan Türel, "Yaparım" sözü alınca Müslüm Kama'ya konuk olarak, ev halkı ile sohbet etti. Müslüm'ün kendi elleriyle yaptığı kahveyi getirmesiyle, neşeli anlar yaşandı. Başkan Türel, daha sonra balkondan kendisine seslenen Hatice Kapsız'ın yanına giderek, hal ve hatırını sordu.

RAMAZAN ÇARŞISI'NI GEZDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, Karaalioğlu Parkı'nda düzenlenen geleneksel Ramazan etkinlik alanını ziyaret etti. 7'den 70'e vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Türel, Ramazan Çarşısı'nı gezen Rus misafirlerle sohbet etti. Daha önce de Antalya'ya geldiklerini belirten Rus turistler, her geçen gün değişen ve gelişen Antalya'yı çok beğendiklerini ifade etti.

FOTOĞRAFLI

 

 

Başkan Türel Kepez'de iftar yaptı

DHA

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 431 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim