Bugün 29 Mart 2024 Cuma
  • Antalya23 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2325.321
    %0.80
  • Dolar
    32.3781
    %0.15
  • Euro
    35.018
    %-0.08
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Başkan Uysal: Aslolan Sizlersiniz
26 Mayıs 2019 Pazar 11:23

Başkan Uysal: Aslolan Sizlersiniz

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Etiler Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerine "Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri...

MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Etiler Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında mahalle sakinlerine "Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri sevk ve idare etmekle mükellefiz. Aslolan, temel olan sizlersiniz" diye seslendi.

Muratpaşa Belediyesi, Ramazan ayında ilçenin farklı noktalarında kurduğu iftar sofralarında mahalle sakinlerini buluşturmaya devam ediyor. Muratpaşa Belediyesi'nin iftar sofrası bu kez Etiler Mahallesi'nde kuruldu. İftara Etiler ve çevre mahallelerden çok sayıda kişi katılırken Başkan Uysal da belediye meclis üyeleriyle birlikte iftarda yer aldı. Başkan Uysal, iftarda, mahalleliyle birlikte sıraya girerek yemeğini aldı. Bu sırada komşularıyla sohbet eden Başkan Uysal, iftar saatinin gelmesiyle birlikte dualar eşliğinde mahalleliyle birlikte orucunu açtı.

Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Muratpaşa'da yenilenen cadde ve sokaklardan sosyal yardım çalışmalarına yapılan her işin sahibinin ilçe sakinleri olduğunu söyledi. "Biz, sizlerin oluşturduğu kurumları, bütçeleri sevk ve idare etmekle mükellefiz. Aslolan, temel olan sizlersiniz" diyen Başkan Uysal, bu anlayışla birlikte yaşamaktan mutlu olan, kıvanç duyan bir Muratpaşa'yı oluşturduklarını söyledi. Muratpaşa'da birlikte, barış ve kardeşlik içinde, varlığı ve yokluğu paylaşan, birbirini seven ve sayan, dayanışmanın hiç eksik olmadığı bir kent yaşamının var olduğunun altını çizen Başkan Uysal, "Ve Muratpaşa'da tüm kamu hizmetlerine herkes sadece bir telefondan eşit ve adaletli bir şekilde ulaşabiliyor" dedi.

Başkan Uysal, konuşmasının ardından mahalleliyle hatıra fotoğrafı çektirirken çocuklarla özel olarak ilgilendi.

FOTOĞRAFLI

Kaynak: Haber Kaynağı
Bu haber toplam 737 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim