Bugün 16 Nisan 2024 Salı
  • Antalya25 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2481.465
    %-0.10
  • Dolar
    32.4834
    %0.25
  • Euro
    34.5913
    %0.23
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Baykal, 2 hafta içinde Türkiye’ye dönüyor
04 Ocak 2018 Perşembe 03:44

Baykal, 2 hafta içinde Türkiye’ye dönüyor

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın tedavisine Almanya’da devam ediliyor.

Baykal’ı tedavi gördüğü hastanede ziyarete giden alevi kanaat önderlerinden CHP’li Binali Efe, Baykal’ın kızı Prof.Dr. Aslı Baykal Ataman ile görüştü. Baykal’ın sağlık durumu hakkında bilgiler alan Efe,  ünlü siyasetçinin sağlık durumunun iyiye gittiğini bildirdi.

ALMANYA’YA GÖTÜRÜLMÜŞTÜ

CHP Eski Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal,  Ekim ayında yüksek ateş şikâyeti ile Ankara Üniversitesi İbn-i Sina Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan ve beyin damarlarında tıkanıklık olduğu tespit edilen Baykal, Sağlık Bakanlığı'na ait uçak ambulans ile Almanya'ya götürülmüştü. Münih Berufsgenossenschaftliche Unfallklinik Murnau’da tedavisi devam eden Baykal’ın sağlık durumuna ilişkin son bilgiyi,  Baykal’ı ziyaret eden Binali Efe sosyal medya adresinden paylaştı. 

“İKİ HAFTA İÇİNDE TÜRKİYE’YE DÖNÜYOR”

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal’ın kızı Prof. Dr. Aslı Baykal Ataman ile görüşen Binali Efe, deneyimli siyasetçinin iki hafta içerisinde Türkiye’ye döneceği bilgisini gazetemize aktardı.  Efe; “Ülkemizin en büyük değerlerinden, deneyimli siyasetçi Sn. Deniz Baykal’ı Almanya’da tedavi gördüğü hastanede ziyaret ettim.  Genel başkanımızın kızı Sn. Prof. Dr. Aslı Baykal Ataman’dan tedavi ile ilgili son bilgileri aldım.  Ataman, babasının Almanya’daki tedavisinin iyiye gittiğini söyledi. Her şey yolunda giderse iki hafta içerisinde Türkiye’ye dönmesi planlanıyor. Almanya’daki doktorları uygun bulmadığı için kendisini göremedim. Ancak bizzat kızından eski genel başkanımızın sağlığı ile ilgili güzel haberler aldım. Ataman, bilinci açık Baykal’ın, Türkiye’deki tüm olan biteni gazetelerden takip ettiğini söyledi”  dedi. 

“PARTİLİ ARKADAŞLARIN SELAMINI İLETTİM”

CHP’de bir dönem milletvekili aday adayı da olan Binali Efe, Baykal’ın sağlığı ile ilgili kişisel görüşlerini şu sözlerle ifade etti:  “ Sn. genel başkanımızın sağlık durumunu merak ettim ve Viyana’dan tedavi gördüğü hastaneyi ziyaret ettim. Beni kızı Prof.Dr. Aslı Baykal Ataman karşıladı.  Ataman’ın moralini yüksek görmek beni oldukça memnun etti. Yılbaşını ailesiyle geçiren Deniz Bey’in son derece mutlu olduğunu söyledi.  Her şey yolunda giderse sanıyorum iki hafta içerisinde tekrar Türkiye’ye dönecek.  Ben de Deniz Bey ve ailesinin yeni yılını kutladım, Antalya’daki partili arkadaşlarımızın selamını kendisine ilettim.  Deniz Bey, bu ülkenin ihtiyaç duyduğu ender siyasetçilerden bir tanesidir.  Umarım sağlığına kavuşur ve çok yakın bir zamanda tekrar ülkemize döner.  Benim şahsi görüşüm, 2019 yılından önce iyileşmeli ve bu ülkenin özlemini duyduğu Cumhurbaşkanı olmalı” (Haber: Eyüp KOÇAK)

Bu haber toplam 12407 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim