Bugün 20 Nisan 2024 Cumartesi
  • Antalya19 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2496.161
    %0.03
  • Dolar
    32.4971
    %0.13
  • Euro
    34.5977
    %-0.09
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Baykal, “güneş doğuyor”
11 Nisan 2019 Perşembe 17:47

Baykal, “güneş doğuyor”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan’ı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret eden Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’nin ufku açıldı. Demokrasi böyledir. Umutsuzluk zirve yapar, arkasından devreye millet girer ve bir ...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkan’ı Muhittin Böcek’i makamında ziyaret eden Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal; “Türkiye’nin ufku açıldı. Demokrasi böyledir. Umutsuzluk zirve yapar, arkasından devreye millet girer ve bir bakarsın kara bulutlar dağılmış, güneş doğuyor” dedi.

Eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'i makamında ziyaret etti. Muratpaşa Belediyesi'nin özel bireyler için hizmet verdiği araçla Büyükşehir Belediyesine ziyarete gelen Baykal'ı, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek belediye önünde karşıladı. Baykal ve Böcek asansörle başkanlık makamına geçerek orada basın açıklaması yaptı. Baykal'ın ziyaretine, CHP Antalya İl Başkanı Ahmet Kumbul, Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen ve Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç eşlik etti.

100_1870-001.jpg

 

“PARLAK BİR UFUK GÖZÜKÜYOR”

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanlığı makamında gazetecilere açıklama yapan eski CHP Genel Başkanı ve Antalya Milletvekili Deniz Baykal, günün kendisi için çok özel, çok değerli bir gün olduğunu aktararak büyük seçim mücadelesinden sonra kendi memleketinde kendi partisinin belediye başkanlarını ziyaret etmenin her zaman nasip olmayacağını söyledi. Baykal; “Bu mutluluğu sizlerle yaşamak istedim ve koştum geldim. Çiçeği burnunda yeni Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’i ziyaret ediyoruz. Bu gerçekten ne büyük nimettir. Hepinizi yürekten kutluyorum. Milletimizin yolu açık olsun.  Siz bu yolu açtınız. Bu yola baktığınız zaman güzel bir gelecek, parlak bir ufuk gözüküyor. Türkiye’nin ufku açıldı. Başarılar diliyorum. Demokrasi böyledir. Umutsuzluk zirve yapar arkasından devreye millet girer ve bir bakarsın kara bulutlar dağılmış, güneş doğuyor. Aydınlık ufuk ve gelecek gözüküyor” diyerek bunu gerçekleştiren bütün vatandaşları yürekten kutladığını söyledi.

100_1886-003.jpg

“HER SEÇİM BİR YENİLENMEDİR”

Seçimin kazanmak veya kaybetmek için değil, görevlendirme için yapıldığını aktaran Baykal; “Burada bir görevlendirilme yapılmıştır. Her görevlendirme bir ufuk açar. Siyasette her şey mümkündür. Her seçim bir yenilenmedir; ülke için, parti için, milletimiz için. Böyle bakmak lazım. Kim kazandı kim kaybetti diye bir şey yok. Başkanımız milletimiz Antalya halkı tarafından görevlendirildi. Siyaset yenilendi. Siyasette neyin önemli olduğu ve neyin önemsiz olduğu her seçimde tarif ediliyor. Hizmet güler yüz, tatlı dil, kucaklama, el ele verme, ayrım yapmamak. İnsan onuruna saygı göstermek lazım olan bunlar gerisi hikaye. Her seçimden alınacak dersler vardır. Bu nedenle her seçim bir yenilenmedir” şeklinde konuştu.

“BAYKAL, BU YOLDA İLERLEMEME VESİLE OLDU”

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ise Deniz Baykal’ın siyasetin duayeni ve devlet adamı bir büyüğü olduğunu belirterek gönlünde her zaman partisinin genel başkanı olduğunu söyledi. Böcek; “Benim bu yola çıkmama vesile olan 6 Aralık 2002’de parti rozetimi takan, 2 dönem Konyaaltı’nda; doğup büyüdüğüm topraklarda aday eden genel başkanımın bugünkü ziyaretinden dolayı son derece memnun olduğumu ifade etmek isterim. Bu yola birlikte başlamıştık. Bana doğup büyüdüğüm bu topraklara, 19 ilçemize ve 913 mahallemize hizmet verme şansı verdiler. Genel başkanım Kemal Kılıçdaroğlu’na, İyi Parti Genel Başkanımız Meral Akşener’e ve Antalyalılara çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

100_1880-003.jpg

“KİMSEYİ ÖTEKİLEŞTİRMEYECEĞİZ”

Böcek, kendilerine oy veren vermeyen tüm vatandaşların emrinde olacağını belirterek; 'Ben sen yok biz varız, biz birlikte yaparız' diyerek yola çıktık. Bütün belediye başkanı arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Siyasette demokrasi kazanmıştır, Antalya'da Antalya kazanmıştır. Bize destek olan, olmayan herkes için koşacağız. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Hep birlikte güneşli güzel günler göreceğiz” ifadelerini kullandı. HABER: AYSEL ÖNER

Bu haber toplam 3254 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim