Bugün 19 Mart 2024 Salı
  • Antalya13 °C
  • IMKB

    %
  • Altın
    2246.536
    %0.10
  • Dolar
    32.3335
    %0.08
  • Euro
    35.1875
    %-0.03
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Beken’den duygusal veda!
14 Aralık 2018 Cuma 01:57

Beken’den duygusal veda!

Yörük Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Semih Beken, Akra Barut Otel’de düzenlenen bir organizasyonla görevini bıraktı.

 YENİ ÜYELERE ROZETLERİ TAKILDI

Akra Hotel’de gerçekleştirilen toplantıya,  Semih Beken’in ailesi ve YÖRSİAD üyesi iş insanları katıldı. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda başkanlığı bıraktığını açıklayan Beken, duygusal anlar yaşadı. Toplantı öncesi YÖRSİAD’ın yeni üyeleri Emir Gündal, Emrah Ayhan ve Mustafa Çolak’a rozetleri Başkan Semih Beken tarafından takıldı.

YÖRSİAD BİR DÖNÜM NOKTASIYDI

2009 yılında çok zor imkânlarla yola çıktıklarını söyleyen Beken, 9 sene gibi bir sürede YÖRSİAD’ı hak ettiği konuma taşıdıklarını aktardı.  Dernek üyelerinin de ciddi katkılarıyla bir çok zorluğun üstesinden geldiklerini söyleyen Beken, “YÖRSİAD ile ilgili olarak geçen 9 senenin sonunda, yapmış olduğum konuşma gerçekten çok duygusaldı. Ben de çok duygulandım hatta kendimi ağlamamak için zor tuttum.  YÖRSİAD’ı arkadaşlarımla beraber kurup bu yerlere getirebilmek, benim için dönüm noktasıydı.  YÖRSİAD’ın başkanlığını yapmış olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum.  YÖRSİAD’ın yapmış olduğu faaliyetlerle ilgili olarak, dışarıda her zaman olumlu sözler duyduk. Bu sözler bizim ekibimiz için gurur verici şeyler. Ben derneğin başkanlığını yaptığım süre içerisinden bu yana, hep ekip olarak bir şeyler başardığımızı, bu başarı paylaşımının da mutluluğunu beraber yaşadığımıza inanıyorum. Bundan dolayı çok büyük gurur ve mutluluk duyuyorum. Dernek içerisindeki çalışmalara ben de elimden geldiği kadar katkı koymaya çalışacağım.  Derneğimizi BAKSİFED’de temsil etmeye devam ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM: İCRADAN SATILIK DAİRE

icradan-satilik.jpg

“BAŞKANLIĞI BIRAKMAK ZOR OLSA DA GEREKLİ”

3 dönemdir YÖRSİAD Başkanı olan Semih Beken, yeni dönemde aday olmayacağını söyledi. Derneğin vizyon ve heyecanını korumak adına böyle bir karar aldığını dile getiren Beken, “Biz kendi içerimizde heyecanı korumak ve daha ileriye götürmek için bizler bu derneği her üyeden daha fazla destek koyarak gelişmesini sağlamak için her türlü katlıyı koymamız gerektiğine inanıyorum. Fakat dernek içerisindeki yenilikler aynı zamanda heyecanı yanında beraber getireceğine inanıyorum.  Bizler daha fazla katkı koyabilecek, daha heyecanlı, bunları yarabilecek arkadaşlar olduğumuza inanıyorum.  Onun içinde başkanlık görevleri her ne kadar bırakması zor olsa da, bırakılması gereken, farklı bakış açısı ve vizyonu ortaya koyabilecek arkadaşlarımın olduğuna inanıyorum. O yüzden de başkanlığı bırakıyorum” diye konuştu.

“DERNEĞİMİZ ÇOK GÜÇLÜ VE BİRBİRİNE BAĞLIDIR”

20 Aralık’ta yapılması planlanan YÖRSİAD seçimleri ile ilgili de Semih Beken görüşlerini dile getirdi. YÖRSİAD üyelerinin birbirine çok güçlü bağlarla bağlı olduğunu dile getiren Beken, kurucu başkan olarak her türlü katkı vermeye devam edeceğinin altını çizdi. “Derneğimiz çok güçlü ve birbirine bağlı bir dernek. Bundan dolayı ayın 20’sinde gerçekleşecek olan seçimlerin demokratik bir ortamda tamamlanacağına inanıyorum.  Derneğimizin inşallah hiç zarar görmeden bu süreci atlatacaktır” diyen Beken, şöyle devam etti: “Ben derneğin başkanı olarak kurucu başkanı olarak elimden geldiğince katkı koymaya, fikirlerimi aktarmaya devam ederim. Herkes fikrini hür bir şekilde söylemesi gerekiyor. Ben elimden geldiğince, derneğimiz için olumlu yönde görüşlerimi beyan ederim. Derneğin geçiş dönemlerinde,  her organizasyonda farklılık geldiği zaman bazı değişimlere uyum sağlanması biraz zaman alabilir. Biz birbirimize çok bağımlı bir derneğiz. Farklı vizyondaki arkadaşlarımızı içimize alarak, gelişmeye etrafımıza katkı sağlamaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

BEKEN’DEN TEŞEKKÜR PLAKETİ

YÖRSİAD toplantısında, derneğe yeni üye olan iş insanlarına rozetleri takıldı. Semih Beken, 2010-12/2012-15/2015-18 dönemi Yönetim Kurulu Üyelerine, dernek Sekreteri Özge ÖZGÜN ÖNAL ve Basın Danışmanı Halil ÖNCÜ'ye teşekkür belgesi takdim etti. Beken, kurucu Yönetim Kurulu Üyelerinden toplantıya katılanlara teşekkür plaketlerini sundu .  (Haber: Eyüp KOÇAK)

  

Bu haber toplam 6303 defa okunmuştur
SPOR
Tüm Hakları Saklıdır © 1983 Antalya Son Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 0 242 311 76 60 0 242 311 76 61 | Faks : 0 242 311 46 64 | Haber Yazılımı: CM Bilişim